Cum si-a caracterizat Andree Lodba coechipierii Faimosi de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre unul dintre cei mai controversati concurenti: "E fenomenal, nu am ce sa-i reprosez..."

Autor: Alice Popescu
Cum si-a caracterizat Andreea Lodba coechipierii

Andreea Lodba a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 in urma cu o saptamana dupa ce a obtinut cele mai putine voturi din partea publicului.

In urma cu o saptamana, Andreea Lodba parasea Survivor Romania 2021 cu mari regrete deoarece desi presimtea ca va fi nominalizata, fosta Faimoasa si-ar mai fi dorit sa ramana in competitie. Cu lacrimi in ochi si abia stapanindu-si emotiile, Andreea tinea in fata Consiliului de Eliminare un discurs emotionant si surprizantor mai ales cand si-a luat la revedere de la coechipierii sai. Atunci, Andreea si-a exprimat clar admiratia fata de Zanni si chiar i-a spus acest lucru in fata.

La o saptamana distanta, Andreea face si cateva dezvaluiri despre cum i-a perceput ea pe fostii sai coechipieri.

Andreea Lodba, declaratii despre Faimosii de la Survivor Romania

Citeste si: Cum a reusit de fapt Andrei Dascalu sa fie preferatul publicului si sa-l detroneze pe Albert Oprea!

Cosmin: Înger păzitor. El a fost cel care a sărit după mine în bazin, îi multumesc mult.

Culită: Tata Culi, să-i dea Dumnezeu sănătate! Suflet bun, el era cel care avea grijă de toate pe insulă.
Elena Marin: Mult bun simt. O apreciez pentru că e extrem de greu pentru o femeie să faci față acolo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanni: Zanni e fenomenal, nu am ce să îi reprosez. Când echipa era cu vibe scazut ne facea sa radem, reusea sa ne aduca zambetul pe buze.

Cum ii caracterizeaza Andreea Lodba pe Faimosi

Citeste si: Adelina Damian a rabufnit dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021: "Merita sa fie in Finala. Daca nu deschidea gura..."

Sebi: Antrenor a fost pentru mine. A mers cu mine pe majoritatea traseelor, a strigat la mine ca un antrenor, eu asa l-am simtit si ii multumesc tare mult pentru asta.

Raluca: Pot să spun că e vulcanica, dar am reusit sa o cunosc si mi-am dat seama că e foarte sufletistă. A avut acea divergentă cu Culita si imi spunea ca se gandeste la mama ei si stia ca se consuma.


Stefan: E vulcanic, dar e un suflet bun, m-a incurajat foarte mult pe traseu. Reactioneaza la nervi, dar apoi îi pare rău.

Cucu: L-am simtit ca pe un frate. Împreuna cu el am plecat in competitie, cu el m-am simtit cel mai bine, am impartasit foarte multe in comun si mi-am dat seama că venim cam din aceeasi zona.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.