Ana Porgras, momente terifiante din cariera de gimnasta: "Am avut cam tot ce se poate rupt..."

Autor: Alice Popescu
Ana Porgras, dezvaluiri despre accidentarile din gimnastica

Ana Porgras a vorbit despre accidentarile suferite in timpul carierei de gimnasta si despre momentele dure carora a trebuit sa le faca fata fosta concurenta de la Survivor Romania.

Ana Porgras a facut poate cea mai frumoasa figura la Survivor Romania 2021 si a ramas atat in inimile telespectatorilor care si-au dorit enorm s-o revada in cadrul competitiei. Fosta concurenta a fost extrem de apreciata in cadrul show-ului pentru comportamentul de sportiv, pentru performanta de pe trasee si nu in ultimul rand pentru partea sociala.

Insa, toate acestea se datoreaza si faptului ca are in spate ani grei de munca de sport mai precis de antrenamente dure menite sa o ajute sa ajunga pe culmile gloriei in gimnastica mondiala.

Cand vine vorba de acest capitol, Ana a povestit si de latura mai putin frumoasa din spatele acestui sport.

Ana Porgras, dezvaluiri despre accidentarile din gimnastica

Citeste si: Adelina Damian a rabufnit dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021: "Merita sa fie in Finala. Daca nu deschidea gura..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai greu moment a fost când, după un campionat european, mi-am rupt peroneul. Aia a fost cea mai grea accidentare pentru mine ca gimnastă, am stat pe tușă șase luni. O gimnastă și dacă nu face două zile antrenamente își pierde din „formă. Mi-a fost extrem de greu să îmi revin, trăgeam de mine la propriu.  Când a urmat o medalie de aur la bârnă, am realizat că a meritat efortul și mi-am dorit să continui să fac performanță în gimnastică”,  a declarat Ana Porgras pentru publicatia viva.ro.

Ana Porgras, marturiii cutremuratoare despre perioada cand a practicat gimnastica de performanta

Citeste si: Cum a reusit de fapt Andrei Dascalu sa fie preferatul publicului si sa-l detroneze pe Albert Oprea!

Am rămas cu niște sechele, când se schimbă vremea, sau când fac antrenamente mai solicitante la sală, simt că mă doare, dar e ceva ce nu îmi afectează viața.

Am avut cam tot ce se poate rupt: mâini, picioare, degete. Accidentările în gimnastică sunt frecvente, este un sport care îți solicită corpul la maximum, indiferent de cât de puternic ești. Este un sport dur.”