Marcel Ciolacu vine în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 08 iun 2021, 15:48

Marcel Ciolacu, celebrul politician român, este invitatul ediției din această seară, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la 23:00, la Kanal D!

Personalitate foarte activă pe scena publică românească, Marcel Ciolacu este de mai bine de două decenii membru al Pardidului Social Democrat, în prezent, deținând funcția supremă în partid. Politicianul este gata să dea curs tirului de întrebări pe care jurnalista Denise Rifai i le-a pregătit pentru  ediția din această seară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

”N-am capacitatea de a fi un om fals!” este una dintre afirmațiile  politicianului Marcel Ciolacu, la una dintre întrebările adresate acestuia de celebra jurnalistă de la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 “Ar fi Ludovic Orban un premier mai bun decât Florin Cîțu?”, “Ați trădat-o pe Viorica Dăncila pentru a prelua puterea PSD?”, “Ați obținut ilegal certificatul de luptător al Revoluției din ’89?” “Vă este frică de Liviu Dragnea?”, “Ați fost vreodată șantajat?”, “Aveți probleme de sănătate?”, “De ce sfidați legea?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările-cheie adresate politicianului Marcel Ciolacu, în ediția din această seară, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată

de la 23:00, la Kanal D!