Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 9 iunie - VIDEO O femeie își înșală bărbatul în scaun cu rotile!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 iun 2021, 13:04
Bărbatul în scaun cu rotile și mama lui
Sursa: captura video Kanal D

O ediție interesantă și tulburătoare din "În căutarea adevărului" e difuzată astăzi, de la ora 13:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Un bărbat a rămas într-un scaun cu rotile în urma unui accident produs de soția lui. Sunt clipe foarte grele în familia lor.

Mama bărbatului îi spune că ar fi mai bine îngrijit dacă s-ar ocupa ea de el.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Soția se simte vinovată fiindcă el nu va mai putea merge vreodată din pricina unui accident produs de ea, însă, pe de altă parte, vrea să fie și fericită.

Începe o aventură cu un alt bărbat, care îi oferă ceea ce ea caută.

Bărbatul țintuit în scaun cu rotile îi reproșează că nu face nimic în casă și, la un moment dat, îi spune să își facă bagajele și să plece.

La confruntarea finală, la care va fi prezent și Ernest, se va pune tot adevărul pe tapet, inclusiv faptul că ea l-a înșelat.

"Știți cât de greu îi este și ei?", îi întreabă Ernest pe cei prezenți, aceștia nerealizând că și femeia trece prin momente foarte grele, simțindu-se vinovată și nefericită.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ea poate să aleagă", răspunde bărbatul aflat în scaun cu rotile.

Cum se va încheia această poveste tulburătoare aflați urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, la Kanal D, între orele 13:00 și 15:00.

"În căutarea adevărului", emisiune inspirată din realitate

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest Takacs la Kanal D, este inspirată din realitate.

Întâmplările prezentate în fiecare ediție ar putea foarte bine să se petreacă și în viața reală. Urmărind fiecare episod învățăm și noi cum să reacționăm în cazul în care suntem puși în situații-limită precum cele care apar în emisiune.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs, într-un

interviu pentru Libertatea, despre succesul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

"În căutarea adevărului" este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, uneori și de peste 1 milion. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, între orele 13:00 și 15:00 și poate fi vizionată atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului

Puteți consulta aici programul TV al postului Kanal D pentru a vedea toate producțiile postului nostru!

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 8 iunie- VIDEO Soția nemulțumită își înșală bărbatul leneș!