Ce face Marius Elisei pentru a o recuceri pe Oana Roman? Gestul care ar impresiona orice femeie: „La două, trei zile...”

Autor: Amalia Georgescu
Marius Elisei și Oana Roman, pe punctul de a forma din nou un cuplu
Sursa: Instagram

Marius Elisei pare mai hotărât ca niciodată să își recucerească fosta soție, astfel că face eforturi pentru a-i demonstra acesteia că relația lor mai merită o șansă. Ce a dezvăluit fostul soț al vedetei?

Marius Elisei și Oana Roman anunțau în urmă cu mai multe luni că au decis să divorțeze, având în vedere că relația lor a ajuns într-un punct critic. De atunci, cei doi au continuat să se întâlnească pentru a se ocupa de creșterea fetiței lor, iar acum, Marius Elisei a vorbit pentru prima oară despre împăcare. Ce anunț a făcut fostul soț al Oanei Roman?

Marius Elisei, mai romantic ca niciodată. Ce a dezvăluit?

După ce a stat departe de Oana Roman, Marius Elisei pare că a analizat situația cu ceva mai multă atenție și a ajuns la concluzia că încă o iubește pe vedetă și că își dorește o familie alături de ea. Deși lucrurile între ei păreau clare, în ultima perioadă, cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult, iar acum, Marius Elisei a confirmat că își dorește să îi recâștige încrederea fostei soții.

Pentru a face acest lucru, Marius Elisei îi oferă Oanei Roman flori în mod constant și este convins că, în viitor, relația lor se va îmbunătăți.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, împăcarea momentului? Ce surpriză i-a pregătit vedetei la doar câteva luni de la divorț

Chiar dacă încă nu s-au împăcat, Marius Elisei este de părere că Oana Roman va mai avea nevoie de ceva timp pentru a lua o decizie, însă, în final, hotărârea ei va fi cu siguranță în favoarea lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva.

Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. – dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte.
(...) Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r. – o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea.
Da (n.r. – împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema.”,
a spus Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, potrivit libertatea.ro.

De curând, Marius Elisei a recunoscut că trece printr-o perioadă mai grea și că se confruntă cu stări depresive, însă situația este sub control și face eforturi pentru a privi lucrurile într-o manieră pozitivă. 

Citeste si: Reacția Oanei Roman după ce Marius Elisei a dezvăluit că este depresiv: „Poate că îi e dor de...” Ce a spus despre fostul ei soț?