Principesa Maria a Romaniei, pe platourile de filmare ale serialului "HERCAI"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 iun 2021, 16:07
Maria principesă a româniei kazimierz wiesław mystkowski Foto(4)
Miran, protagonistul serialului Hercai, discutand cu Principesa Maria a Romaniei.
Sursa: fanclubserialeturcesti.blogspot.com

Principesa Maria a Romaniei a făcut o vizită pe platourile de filmare ale serialului HERCAI. I-a cunoscut pe Ebru Sahin si Akin Akinozu din serialul Hercai.

Principesa Maria a Romaniei a ajuns pe platourile de filmare ale serialului "HERCAI"  și a fost fascinată de decorul spectaculos. După ce a ajuns în apropierea locului unde a fost filmat serialul Hercai, Principesa Maria a Romaniei și-a exprimat dorința de a-i întâlni pe Ebru Sahin si Akin Akinozu, actori în serialul Hercai. 

Serialul turcesc "Hercai" a adus in atentia publicului din Romania si de peste hotare o impresionanta si captivanta poveste de dragoste, care in mod paradoxal s-a nascut dintr-o dorinta profunda de razbunare.

Indragita productie "Hercai" a fascinat telespectatorii nu numai prin povestea in sine, ci si datorita actorilor extrem de talentati si renumiti in Turcia si chiar datorita locurilor si decorurilor uluitoare in care s-au desfasurat filmarile in cei doi ani.

Citeste si: Descoperă: Detalii inedite din viata celebrei Dilara Yeşilyaprak, Zeynep din serialul "HERCAI"

Filmarile s-au desfasurat intr-o regiune mai indepartata de Istanbul, din sud-estul Turciei, numita Mardin. O zona cu un relief spectaculos, dar si cu multe conace si edificii cu o arhitectura

aparte si incantatoare. Multe dintre scenele serialului s-au filmat in oraselul Midyat.

Principesa Maria a Romaniei a ajuns pe platourile de filmare ale serialului "HERCAI" 

Chiar si Principesa Maria a Romaniei, fiica Regelui Mihai I, a auzit despre marele succes al serialului-fenomen "Hercai", si, aflata intr-o vizita oficiala in Siria si in sud-estul Turciei, in anul 2019, a vizitat Templul Göbekli Tepe situat in apropierea platourilor de filmare ale celebrei productii turcesti.

Astfel, Principesa Maria, fiica Regelui Mihai I, si-a dorit sa ii cunoasca personal pe protagonistii Ebru Sahin si Akin Akinozu, care dau viata personajelor Reyyan si Miran, doi actori tineri dar extrem de talentati.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kanal D a fost prima televiziune care a achizionat drepturile de difuzare ale serialului "Hercai", dupa ce incepuse sa ruleze deja pe micile ecrane din Turcia, si a fost primit cu bratele deschise de catre telespectatorii din Romania. Tocmai de aceeasi si Principesa Maria si-a dorit in mod special sa ii cunoasca pe cei doi actori principali din distributia serialului, dar si pe productorul Banu Akdeniz si pe regizorul Cem Karci, pe care i-a felicitat pentru succesul formidabil, potrivit fanclubserialeturcesti.blogspot.com

Principesa Maria a purtat un scurt dialog cu Akin Akinozu, in limba engleza, celebrul actor fiind familiarizat cu limba deoarece a studiat facultatea de matemtica aplicata in America, in urma cu cativa ani.

In prezent, serialul "Hercai" se numara printre cele mai apreciate si vizionate productii de televiziune din Turcia, precum "Diriliș: Ertuğrul" (Putere și gorie), "Bir Zamanlar Çukurova" (Ma numesc Zuleyha), "Çukur" (Legea familiei), "Kadin" (Femeie în înfruntarea destinului) și "Söz" (Jurământul).

Citeste si: Akin Akinozu, MIRAN din serialul "HERCAI", pe cale sa cucereasca publicul din America

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.