Final spectaculos la Survivor România 2021! Ei au caștigat jocul de recompensă și se vor bucura de premiul fabulos!

Autor: Marina Ionescu
Ei au caștigat jocul de recompensă și se vor bucura de premiul fabulos!

Jocul pentru recompensă a fost intens și plin de adrenalină. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021 din dorința de a câștiga miza din această seară..

Jocurile pentru recompensă sunt de fiecare dată intense și pline de emoție pentru Faimoși și Războinici, deoarece hrana este cea mai importantă pentru ei.

Citeste si: Jador, declaratii SOCANTE: "Am probleme in familie... Trec printr-o perioada chiar naspa in viata mea!" Dezvaluirea NEASTEPTATA facuta de artist

Ce echipă a câștigat jocul de recompensă?

Concurenții de la Survivor s-au duelat în această seară pentru o recompensă fabuloasă. Faimoșii și Războinicii s-au înfruntat pe un traseu spectaculos, exclusiv pe apa. Lupta a fost una crancena, iar concurentii au luptat cot la cot, din dorinta de a castiga premiul serii.

Citeste si: Topul celor mai sexy concurente de la Survivor România 2021. Cine este cea mai ''bună'' supraviețuitoare

La inceputul editiei, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, Daniel Pavel, a anunțat care este miza pentru care se vor duela Faimoșii și Războinicii în primul joc al săptămânii. 

După ce au luptat cu toate forțele pe un traseu extrem de dificil, cu foarte multe obstacole și care i-a făcut să lupte până la epuizare, concurenții din echipa Războinicilor au reușit să câștige primul joc al săptămânii la Survivor România 2021, jocul pentru recompensă.

Lipsa hranei și epuizarea se resimte în rândul Faimoșilor și Războinicilor, iar recompensele și premiile suplimentare le mai reduce din înfometare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV! Care este tariful lui Jador dupa Survivor Romania la un eveniment! Care este adevarata lui relatie cu Culita Sterp?

Războinicii s-au concentrat în această seară la maximum, astfel că s-au descurcat foarte bine pe traseu, au luptat până în ultimul moment pentru a câștiga premiul pus în joc, iar în cele din urmă au ieșit învingători.

Duelul final s-a dat între Maria de la Războinici și Raluca de la Faimoși, deși locuiesc cu toții în camp, dualitatea se meține între concurenți, iar dorința de a câștiga jocul s-a putut vedea din partea ambelor echipe.

O singură echipă a adjudecat premiul serii și aceea este echipa Războinicilor. Jocul serii s-a terminat cu scorul de 6-10 pentru concurenții din echipa Războinicilor.

Citeste si: ADEVARUL din spatele intalnirii lui Starlin cu rudele lui din Republica Domincana! Jador a facut totul public: "Mi s-a facut pielea de gaina"