SURVIVOR ROMANIA 2021. Marius Craciun, secerat din picioare la Survivor Romania 2021! Ce s-a intamplat pe traseul plin de namol cu Razboinicul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 23:35
Marius Craciun Survivor Romania

Unii dintre competitorii Survivor Romania 2021 nu vor sa mai aiba de-a face cu Stefan Ciuculescu. Lupta se ascute intre cele doua tabere chiar daca s-au unificat!

Stefan Ciuculescu pare sa fie subiectul zilei printre concurentii Survivor Romania 2021, asta dupa ce Marius Craciun a luat decizia sa nu mai aiba de-a face cu rivalul sau chiar daca teoretic se afla in aceeasi echipa deoarece nu ii mai convine atitudinea pe care fostul fotbalist o afiseaza fata de unii concurenti: "Legat de Stefan, atat timp cat va avea comportamentul acesta de copil sau prostesc care sa faca glume care nu sunt la locul lor, am sa incer sa-l evit."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce se intampla cu Zanni la Survivor Romania 2021

Citeste si: Culita Sterp, nerabdator sa devina tata! Ce a pus-o pe Daniela Iliescu sa faca pentru a naste mai repede

Citeste si: EXCLUSIV! Care este tariful lui Jador dupa Survivor Romania la un eveniment! Care este adevarata lui relatie cu Culita Sterp?

In acelasi timp, Elena Marin observa un detaliu la Zanni care ii atrage atentia: "Am simtit mici intepaturi, mici reactii care mau dus cu gandul ca el ar avea ceva pe suflet: "dar cine sunt eu sa zic adevarul, ma intreb eu?! Ia sa-i las in pace si pe urma, ma gandesc, nu, frate, asta e tot o lasitate din partea mea. Eu gansesc ceva si nu le-o spun, simt ca sunt eu las..."

, a fost parerea lui Zanni despre ce se intampla in acest moment in tabara Faimosilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Joc incredibil in aceasta seara la Survivor Romania! Marius Craciun se prabuseste la pamant in timpul jocului.

SURVIVOR ROMANIA 2021, 11 iunie. Lupta crancena intre concurenti pentru totemul de imunitate

Citeste si: Jador, declaratii SOCANTE: "Am probleme in familie... Trec printr-o perioada chiar naspa in viata mea!" Dezvaluirea NEASTEPTATA facuta de artist

Incepe primul Joc de Imunitate din aceasta saptamana, iar concurentii deja arata performante demne de invidiat.

Au loc dueluri de proportii epice. Faimosii si Razboinicii sunt pregatiti pentru totemul de Imunitate si pentru Recompensa. Veti urmari din nou intensitate epica si indemanare in lupta spre imunitate. Este prima zi cand incep nominalizarile. Ce echipa isi va adjudeca Imunitatea si cine isi va trimite spre eliminare un concurent?