Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 11 iunie 2021 - VIDEO Ce surprize v-au pregătit Teo și Bursucu!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 iun 2021, 14:21
Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă astăzi, de la ora 15:00, la o nouă ediție interesantă Teo Show. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Printre cei pe pe care îi vom vedea astăzi se află Melina și Emilian, foști Războinici la Survivor România 2021.

O vom mai vedea pe designerul Diana Caramaci, vor apărea cântărețele Nicoleta Nucă și Andreea Petricean, iar Teo Trandafir și Bursucu vor avea numeroase surprize pentru voi.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Emisiunea Teo Show este difuzată la Kanal D de pe 9 septembrie 2013.

Show-ul de divertisment, care a devenit unul dintre cele mai îndrăgite din România, se află la cel de al optulea sezon la Kanal D.

Teo Show îmbină perfect aparițiile vedetelor cu imagini paparazzi și rubrici în fiecare din zilele săptămânii.

Printre rubricile emisiunii Teo Show se numără "Tabu", "Test de vedetă", "Ralu și Bote" sau "Boerescu".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Trandafir și Bursucu, prieteni în afara micului ecran

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea au o relație profesională extraordinară și o relație de prietenie foarte strânsă în afara micului ecran.

 „La începutul relației noastre profesionale spuneam: 'E inteligentă, e spontană, e creativă', dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești.

Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început.

Dacă exista doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”, descria, într-un interviu, Bursucu Adrian Cristea relația pe care o are cu prezentatoarea TV Teo Trandafir, colega lui de platou.

În ceea ce privește relația profesională, Bursucu Adrian Cristea, care în trecut a avut mult succes în domeniul dansului, mărturisea că a învățat totul despre televiziune de la Teo Trandafir. Teo are o experiență de circa trei decenii în televiziune.

Emisiunea Teo Show, care face parte din  programul TV al postului Kanal D, poate fi urmărită de luni până vineri, între orele 15:00-17:00.

Puteți vedea emisiunea atât la TV, la postul Kanal D, cât și pe site-ul nostru, accesând  pagina de Live Stream.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 7 iunie 2021- VIDEO Îi vedem pe Kamara, Leon și Oana!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.