Veste incredibila pentru fanii Puterea dragostei! Bianca Comanici revine in emisiune! Iata ce a declarat fosta concurenta!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 iun 2021, 14:45
Bianca Comanici Foto(4)
Bianca Comanici si-a surprins fanii cu o veste uluitoare!
Sursa: Instagram

Bianca Comanici si-a uluit fanii din mediul virtual atunci cand a marturisit ca se va intoarce in casa Puterea dragostei.

Bianca Comanici a fost una dintre cele mai admirate si apreciate concurente din cadrul show-ului matrimonial Puterea dragostei. Aceasta a reusit sa castige primele doua sezoane ale emisiunii datorita faptului ca a cucerit foarte multi fani care au sustinut-o in numar mare.

Bianca Comanici, din nou la Puterea dragostei!

De curand, Bianca Comanici le-a facut o marturisire uluitoare fanilor sai din mediul virtual, atunci cand a anuntat ca vrea sa ajunga din nou in Istanbul, in cadrul emisiunii care i-a adus notorietate si succes.

In acest sezon al emisiunii Puterea dragostei, printre concutentii aflati in casa iubirii se numara si fratele Biancai, Cristian Comanici, astfel ca multi sustinatori ai ei au intrebat-o recent daca va merge sa il viziteze chiar pe platourile de filmare si sa o poata cunoaste in acest mod si pe Mariana, cea care l-a cucerit iremediabil pe fratele ei.

Raspunsul Biancai n-a intarziat sa apara pe contul ei de socializare, unde tanara a precizat faptul ca isi doreste enorm sa ajunga in Istanbul, in cadrul show-ului pentru a-l vizita pe fratele ei, dar si pentru

a le cunoaste personal pe Mariana si pe Nadia, noua concurenta care a declarat ca il admira pe Cristian Comanici. Mai mult decat atat, Bianca a dezvaluit si data la care ar urma sa ajunga in Turcia si anume undeva dupa 10 iulie. Fosta concurenta de la Puterea dragostei a recunoscut ca i-ar fi placut ca fratele ei sa poata forma inca un cuplu cu Mariana si a regretat enorm atunci cand cei doi au decis sa se desparta. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu aș vrea să îi vizitez și pe Cristi și pe Mariana, dar aș vrea să îi vizitez și pe Cristi și pe Nadia.

Pe amândouă fetele vreau să le vizitez. Oricum, după 10 iulie, da, cu siguranță, 100%", a spus Bianca pe Instastory, potrivit kfetele.ro

Citeste si: Bianca Comănici iubește din nou? Dans romantic cu un bărbat misterios: „Am avut o seară...”

Citeste si: Bianca Comănici, decizie radicală: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” La cine s-a hotărât să renunțe?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.