Alexandra Stan de la Survivor a împlinit 32 de ani. Ce cadou inedit a primit Faimoasa de ziua ei de naștere

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 11 iun 2021, 17:03
Alexandra Stan a primit un cadou special de ziua ei de naștere.
Sursa: Facebook

Alexandra Stan a primit un cadou special de ziua ei de naștere. Fosta concurentă de la Survivor este în culmea fericirii.

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Pe 10 iunie a fost zi de sărbătoare pentru Faimoasa de la Survivor. Artista a împlinit astăzi 32 de ani și a primit un dar pe care o să-l țină minte toată viața.

Citeste si: Ce s-a intamplat la intalnirea dintre Culita Sterp si Alin Salajean: "O sa-i dau un pumn..."

Alexandra Stan a primit un cadou emoționant de ziua ei de naștere

În urmă cu aproximativ două luni de zile, Alexandra Stan a suferit enorm după ce pisica ei a murit. Artista era extrem de atașată de animalul ei de companie și a suferit extrem de tareîn momentul în care a pierdut-o.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce i-a murit pisica în luna aprilie, cântăreața a primit de ziua ei de naștere o pisică pentru a-i alunga supărarea și pentru a avea din nou o prietenă devotată, potrivit spynews.

Citeste si: Ce va face Sorin Puscasu dupa ce Albert Oprea va iesi din competitia Survivor Romania 2021! Fostul Razboinic si-a exprimat clar intentia

Când și-a pierdut pisicuța, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de câteva fotografii cu Herky. Artista îi mulțumea animalului ei de companie că a ajutat-o să se simtă ca o mamă și că i-a fost alături mereu, indiferent de situație.

Micuța Mia, noua cea mai bună prietenă a Alexandrei Stan

De ziua ei, prietenii au încercat din răsputeri să îi mai aline durerea, așa că au decis să îi cumpere o nouă pisicuță, pe care se pare că o iubește cel puțin la

fel de mult ca pe Herky, fostul ei animal de companie.

Alexandra Stan a mărturisit că s-a simțit destul de nepregătită atunci când a primit noua pisicuță, dar acum se înțeleg de minune și se bucură că are parte de susținerea necondiționată a necuvântătoarelor.

Citeste si: Idilă la Survivor România 2021! Ce concurent a recunoscut că o place pe Theo Rose? S-a dat de gol în fața colegilor: „E drăguță, frumușică și...”

„S-a întâmplat asta. Am primit-o pe Mia Uni în viața mea, un cadou de ziua mea! După cum puteți vedea, ea este a mea și eu sunt deja a ei! Te iubesc, iubito Mia! Bun venit în viața mea! Sper să nu te dezamăgesc!', a scris Alexandra Stan pe Instagram.

Alexandra Stan a primit-o cu brațele deschise pe micuța Mia și a dus-o chiar din prima zi la medicul veterinar, pentru a se asigura că noul ei prieten este sănătos tun.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.