Răsturnare de situație la Survivor România! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare al săptămânii?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 11 iun 2021, 23:44
! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare?

Razboinicii au pierdut jocul pentru imunitate in aceasta seara si vor fi nevoiti sa faca nominalizari.

Consiliul de nominalizare din această seară i-a pus în mare dificultate pe concurenții din echipa albastra. Având în vedere că au pierdut primul joc de imunitate al acestei săptămâni, ei au fost nevoiți să facă nominalizări.

Citeste si: Diana Bulimar, apariție spectaculoasă! Fosta concurentă de la "Exatlon" a slăbit și a pozat sexy la plajă

Pe cine vor sa elimine Razboinicii din competitie?

În primul consiliu de nominalizare din această săptămână, concurenții din echipa albastr sunt nevoiți, chiar dacă este greu, să facă nominalizări pentru eliminare.

Concurenților le este foarte dificil să facă nominalizări, deoarece au rămas foarte puțini în competiție. Astfel, consiliul de nominalizare din această seară i-a pus în mare dificultate pe concurenții din echipa Razboinicilor.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor a împlinit 32 de ani. Ce cadou inedit a primit Faimoasa de ziua ei de naștere

După ce au luptat pe traseu pentru fiecare punct obținut, Faimoșii au savurat victoria din plin.

Totemul de imunitate a ajuns în posesia lor, ceea ce înseamnă că ei vor avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit. Concurenții din echipa roșie nu vor fi nevoiți să își exprime votul în această seară, astfel că niciun concurent din echipa lor nu se va afla în pericol de eliminare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de strategii, fiecare concurent a nominalizat în funcție de cum a simțit, iar după ce fiecare și-a exprimat votul, Daniel Pavel a dezvăluit că Albert a primit cele mai multe voturi și este propus spre eliminare în această săptămână.

După ce a aflat că ar putea părăsi competiția Survivor România 2021, Albert a ținut să spună câteva cuvinte.

Citeste si: Ce s-a intamplat la intalnirea dintre Culita Sterp si Alin Salajean: "O sa-i dau un pumn..."

"Mă așteptam. Eu am spus că îmi place dreptatea, că îmi place că sunt cu dreptatea și dreptatea este că eu meritam cu adevărat să fiu nominalizat.

Nu am putut deloc să-i ajut pe colegii mei, mai ales în ultimele jocuri. Nu ar fi fost drept să fie votat unul dintre ei, pentru că așa e cel mai bine.

Din punct de vedere sportiv cred că e corect. În ultima perioadă am adus puncte, dar să fim sinceri, ei sunt un pic mai buni decât mine, dar asta nu mă împiedică nici măcar să renunț sau să spun că asta este pentru mine.

Îmi doresc foarte mult să merg mai departe și știu că așa va fi. Așteptăm următorul joc de imunitate ca să mă pot duela cu un Faimos", a spus Albert.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.