A fost dat afară din emisiune după ce a devenit violent! Cristina Mihaela: „Ieși afară, ieși!” Replici tăioase și conflicte puternice la Puterea Dragostei, duminică, 13 iunie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 12 iun 2021, 20:00
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Momentele mai puțin plăcute nu vor lipsi din ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei. Comportamentul unui concurent o va face pe Cristina Mihaela să răbufnească și să îi ceară să prăsească platoul emisiunii.

Tensiunile acumulate în timpul săptămânii îi fac pe concurenții de la Puterea Dragostei să izbucnească de multe ori. Dacă unii se limitează doar la folosirea cuvintelor nepotrivite, alții trec direct la violență, motiv pentru are sunt nevoiți să suporte consecințele. Ce concurent va fi dat afară din platoul emisiunii în gala de duminică?

Cristina Mihaela, enervată la culme de un concurent: „Ieși afară, ieși!”

Concurenții de la Puterea Dragostei nu se vor putea abține de la comentarii nici în gala de duminică, astfel că vor apărea din nou tensiuni. După un schimb de replici între Adelina și Romeo, lucrurile vor fi la un pas de a scăpa de sub control după ce Alex și Radu vor purta o discuție aprinsă.

Furios, Radu va deveni violent și va lovi obiectele din jurul lui, nervos că Alex nu îl ascultă și nu îl lasă să își expună punctul de vedere.

Dacă la început doar va privi conflictul de pe margine, ulterior, Cristina Mihaela va interveni și pentru a calma spiritele îl va da afară din platou pe Radu.

„Radule, ieși afară, ieși!”, îi va spune Cristina Mihaela lui Radu. 

Alex va susține că Radu se află în continuare în emisiune doar datorită Aydei și îi va propune acestuia să îi trimită un buchet de flori, având în vedere că face materiale pe urma ei.

Citeste si: Comanici face dezvaluiri socante despre unul dintre colegii sai! "Ar fi casatorit in Italia si are un copil!" Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei

După conflictul cu Alex, Radu se va certa și cu Marinescu. După ce Marinescu a fost ales săptămâni la rând favoritul publicului, Radu îi va spune concurentului că sunt șanse mari ca el să îi ia locul și să fie în topul preferințelor celor de acasă.

Radu va sugera că Marinescu se teme de el și că din acest motiv îl atacă ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Comănici îl va lua la rost pe Marinescu, acuzându-l pe acesta că își jignește iubita.

Cristian Comănici: Tu ai voie să o faci pe iubita ta josnică și penibilă? 

Marinescu: Da, am voie!

Întrebată de Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, dacă acceptă un astfel de comportament, Maria va oferi un răspuns controversat, concurenta de la Puterea Dragostei spunând că acceptă situația.

Gala Puterea Dragostei de duminică poate fi urmărită la Kanal D de la 16 și 19.