Culita Sterp, imagini in premiera de la clinica! Cum s-a filmat fostul Faimos la primele ore ale diminetii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 iun 2021, 11:50
Unde s-a dus Culita Sterp dis de dimineata

Culita Sterp a publicat un clip cu el in timp ce se indrepta spre o clinica. Fostul Faimos se afla in aceste zile la Cluj alaturi de Daniela Iliescu, iubita lui.

Culita Sterp si Daniela Iliescu sunt cele mai vanate vedete in acest moment pe retelele de socializare deoarece fanii si apropiatii cuplului vor sa afle vestea cea mare in legatura cu venirea pe lume a baietelului care se cam lasa asteptat dupa cum au declarat cei doi intr-un vlog saptamana trecuta. Si mama fostului Faimos este nerabdatoare sa isi cunoasca nepotelul si il intreaba mereu cand se naste:  "Ce mai faceți, Culiță? Mami te iubește! Cel mic cât se mai lasă așteptat?”,  i-a scris mama Geta lui Culiță Sterp.

Cum s-a filmat Culita Sterp la primele ore ale diminetii

Citeste si: Ana Porgras, mesaj ULUITOR pentru Zanni la Survivor Romania 2021: "Nu stiu cum poti sa mai..."

„Mama mea frumoasă și scumpă.  Te iubesc mult! Acum ne-am pus la somn. Daaa, cel mic se lasă așteptat, întârzie ca tăică-su.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In sperata ca isi va face aparitia, cei doi au petecut zile de neuitat in Cluj unde s-au intalnit cu fanii si chiar cu unul dintre cei mai cunoscuti concurenti de la Survivor Romania 2021, Alin Salajean. In tot acest timp, a avut grija ca Danielei sa nu ii lipseasca nimic si sa aiba la indemana tot ce ii pofteste inima; de la inghetata, la cirese si alte mancaruri, insa graviduta nu este deloc pofticioasa si pe unele din ele chiar le-a refuzat. 

Culita Sterp si Daniela Iliescu, nerabdatori sa devina parinti

Citeste si: Ilinca Vandici, de urgenta la spital in toiul noptii! Ce a patit prezentatoarea "Bravo, ai stil!". Cum se simte acum vedeta TV

Culita abia asteapta sa devina tatic si nu mai stie ce sa faca ca bebelusul sa vrea sa vina pe lume deoarece termenul era in jurul datei de 10 iunie, insa cand e vorba de o nastere naturala, nu se stie niciodata data exacta asa ca celor doi nu le ramane decat sa astepte.

Intre timp, Culita isi vede de treburi si cel mai recent clip il infatiseaza la intrarea unei clinic de recuperare deoarece fostul Faimos a recunoscut ca are probleme grave la spate si picior. Nu este prima data cand el merge la recuperare, Faimosul vrand sa nu ajunga la bisturiu...