Câți bani cere Culiță Sterp pentru o singură oră la o cântare

Autor: Elena Padure
Actualizat: 26 iul 2022, 02:45
Ce tarif are Culita Sterp pentru o cantare
Sursa: Instagram

După participarea la Survivor România, Culiță Sterp a devenit și mai cunoscut publicului din România, fapt ce i-ar fi influențat tariful.

De când a participat la Survivor România, Culiță Sterp  a dobândit și mai multă popularitate, fapt ce l-a încurajat pe artist să perceapă un onorariu mai generos pentru evenimentele la care participă. Iată câți bani cere Culiță Sterp pentru o cântare, după ce a părăsit competiția Survivor România.

Câți bani cere Culiță Sterp pentru a cânta la evenimente

Culiță Sterp este un artist popular și îndrăgit de publicul din România.

Notorietatea de care se bucură manelistul, i-a permis să  crească tariful pentru evenimente. Cântărețul, alături de trupa sa, percep un onorariu de 5000 de euro pentru nunți sau botezuri.

„Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a declarat managerul lui Culiță Sterp, pentru fanatik.ro.

Potrivit informaţiilor contabile depuse de firma lui Culiță Sterp la finalul anului 2019, artistul a avut un profit net de 66,558 lei, la o cifră de afaceri de 93,755 lei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Culita Sterp, imagini in premiera de la clinica! Cum s-a filmat fostul Faimos la primele ore ale diminetii

Culiță Sterp a părăsit competiția Survivor pentru a fi alături de iubita lui însărcinată

Dorul de casă l-a învins în cele din urmă pe Culiță Sterp, concurent în echipa Faimoșilor, în competiția Survivor România 2021. El le-a cerut producătorilor să se întoarcă acasă, pentru a fi alături de iubita lui Daniela, care urmează să nască în curând. 

Citeste si: EXCLUSIV! Câți bani cere Jador pentru o oră de cântare, dupa Survivor Romania!

„Este cea mai grea perioadă din viața mea. Eu, când am plecat la Survivor, am crezut că nu voi rezista mai mult de două, trei luni. Când am văzut că s-au făcut cinci luni, am zis: aoleo, se naște băiatul meu! Mai ales în ultima lună, o visam pe Daniela. Am visat că a născut și că băiatul meu avea 7 ani și a venit la Survivor. Îmi stătea gândul numai acasă. Nu mai puteam continua.

Aici e premiul Survivor, la ea în burtă! Mama și-a dorit să vin cu trofeul acasă, dar a recunoscut și ea că trofeul meu e copilul. Dacă nu era situația de așa natură, mă vedeam câștigător! Aveam foarte mulți susținători, mă votau și mai tare când am zis că vreau să plec. Am slăbit 17 kilograme în Dominicană. Am avut 105 când am plecat și acum am 88”, a declarat  Culiță Sterp,  la Teo Show. 

Citeste si: Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.