Theo Rose, imagini inedite din copilărie. Cum arăta vedeta când era mică? Fanii au rămas fără cuvinte

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 02:50
Theo Rose, imagini unice din copilărie
Sursa: Instagram

Theo Rose a împărtășit cu fanii săi din mediul online imagini inedite cu ea de când era mică. Cum arăta artista în copilărie?

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului în industria muzicală din România. Artista și-a obișnuit urmăritorii din mediul online cu sinceritatea sa, totodată, vedeta nu s-a sfiit și le-a arătat fanilor poze cu ea din copilărie.

Theo Rose, imagini inedite din copilărie

Theo Rose și-a delectat urmăritorii cu imagini unice de când era mică. Artista și-a amintit de vremurile copilăriei și de clipele memorabile trăite alături de familia sa.

Imaginea pe care artista a făcut-o publică pe rețelele de socizaliare i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Cântăreața seamănă izbitor cu cea din copilărie, semn că nu s-au produs prea multe schimbări, iar artista nu a apelat la alte îmbunătățiri. Vedeta seamănă identic cu cea din copilărie, chiar și culoarea părului a rămas aceeași.

Theo Rose are o frumusețe aparte, iar de multe ori a fost comparată cu colega sa de breaslă Antonia.

Artista a fost înzestrată cu o frumsețe angelică, dar și talent pe măsură, piesele sale fiind cele mai ascultate în acest moment.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Theo Rose o da de gol pe Alexandra Ungureanu! Ce mesaj video i-a trimis plangand in timpul "Bravo, ai stil! Celebrities"

Theo Rose a rămas neschimbată din copilărie

Încă din copilărie, artistei i-au plăcut codițele împletite, chiar ea a mărturisit că mama ei îi împletea mereu părul. Anii au trecut iar coafura a rămas aceeași, însă atitudinea s-a schimbat destul de mult.

Copila fragilă s-a transformat într-o femeie în adevăratul sens al cuvântului, care știe exact de vrea de la viață.

De curând, artista a făcut o mărturisire cutremurătoare. Aceasta a precizat că își dorește să joace în filme pentru adulți, însă nu oricând, ci în ultimii ani din viață.

”N-am jucat, dar mi-am propus să nu mi se termine viața până nu o s-o fac și pe asta.

Și stiți când vreau? Mi-a zis mie cineva odata că o să traiesc peste 80 de ani. În ultimii ani de viață, atunci pe la 80, îi dau puternic. Pregătiți-vă”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Frumoasa vedeta are gânguri serioase, însă până în momentul în care se va reprofila se pregătește să rupă topurile cu cele mai tari hituri, așa cu și-a obișnuit publicul.

Citeste si: Theo Rose are probleme de sănătate! Anunțul făcut de artistă: "Nu mă lasă Dumnezeu deloc"