Aparitie surprinzatoare in casa Puterea dragostei! Un nou concurent intra emisiune! Cine e fata pe care o admira? Urmariti o noua editie incendiara, MARTI, 15 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 15 iun 2021, 17:54
Puterea dragostei la Kanal D Foto(4)
Un nou concurent isi face aparitia in casa Puterea dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Fetele din casa Puterea dragostei surprinse de aparitia unui noi concurent! Iata pentru cine a intrat carismaticul tanar!

O noua saptamana tensionata a inceput in casa Puterea dragostei! Gala de duminica s-a desfasurat intr-o atmosfera mai linistita, concurentii reusind sa isi controleze comportamentul, iar in final cel care a parasit competitia a fost Romeo.

„Nu mi-aș fi dorit încă să plec, dar asta este. Mă bucur de experiența pe care am trăit-o, mă bucur că am cunoscut acești oameni frumoși, minunați, mă bucur că v-am cunoscut pe dumneavoastră.

Am învățat să am o mai mare toleranță, tot ceea ce credeam eu despre oameni, aici mi s-a dat peste cap.”, a spus Romeo inainte de a pleca.

Surpriza de proportii pentru fetele de la Puterea dragostei! Un nou concurent intra in casa iubirii!

Desi fetele din casa iubirii se asteptau ca la inceputul acestei saptamani sa intre in emisiune un nou baiat, dupa plecarea lui Romeo, acestea au fost extrem de surprinse de aparitia unui tanar carismatic, dornic sa isi gaseasca jumatatea.


Adrian va fi intampinat de cateva fete entuziasmate chiar in pragul casei, unde il vor astepta nerabdatoare.

Coplesit de emotii uriase, Adrian pare incantat de toate fetele din casa, insa in cele din urma recunoaste ca o admira cel mai mult pe Nadia si ca isi doreste sa o cunoasca mai bine. De altfel, aceasta va fi invitata la primul dans de catre tanarul nou intrat in casa Puterea dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflati cum vor reactiona fetele la aparitia lui Adrian si pe cine admira tanarul, astazi, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 14 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Noi bătăi în emisiune!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 14 iunie 2021– Prima parte- VIDEO. Adelina, replică acidă pentru un băiat din casă: „Nu te suport!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.