Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 15 iunie - VIDEO Un bărbat, prins între amantă și soție!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 15 iun 2021, 11:11
Amanta pune presiune pe bărbat să o ia de soție
Sursa: captura video Kanal D

Ediția cu numărul 472 din "În căutarea adevărului" te ține cu sufletul la gură. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

După ce ieri am urmărit povestea unei mame trădate de propriul ei fiu, astăzi urmărim la "În căutarea adevărului" un bărbat prins între fosta soție și amantă.

Bărbatul este căsătorit încă din punct de vedere legal, iar amanta pune presiune să încheie socotelile cu fosta soție pentru ca ei doi să se căsătorească. El nu vrea însă acest lucru.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Povestea se complică în continuare, iar la confruntarea finală vom afla că bărbatul nu vrea să renunțe la niciuna dintre cele două femei, le dorește pe amândouă.

Cum se va încheia această poveste aflați urmărind ediția incendiară din "În căutarea adevărului", care începe la ora 13:00.

Show-ul prezentat de Ernest Takacs la Kanal D este difuzat de luni până vineri între orele 13:00-15:00.

El poate fi urmărit atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, accesând  pagina de Live Stream a site-ului  nostru. 

Ce spune Ernest despre "În căutarea adevărului"

Emisiunea prezentată de Ernest Takacs este urmărită de sute de mii de telespectatori zilnic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În minutul de aur emisiunea atinge un milion, uneori un milion și jumătate de telespectatori.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs pentru Libertatea despre succesul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

Anterior, Ernest a mai prezentat o emisiune de succes, cu un format asemănător, "Ochii din umbră".

În fiecare episod din "În căutarea adevărului" descoperim povești de viață, inspirate din realitate. Poveștile sunt unele complicate, pline de trădări, minciuni, înșelări, lucruri negative care se întâmplă în sânul fiecărei familii. Urmărind fiecare ediție din "În căutarea adevărului" învățăm cum să reacționăm în cazul în care suntem puși și noi în astfel de situații limită.

"În căutarea adevărului" ajunge astăzi la ediția cu numărul 472.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 14 iunie- VIDEO O mamă, trădată de propriul fiu!