O cunoscută actriță a fost surprinsă în miez de noapte acasă la fostul iubit. Incredibil, despre cine este vorba?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 04:20
Celebra actriță, surpinsă in miez de noapte la fostul iubit

Celebra actriță a fost surprinsă în timp ce părăsea apartamentul fostului iubit, în miez de noapte. Vedeta a decis să-i mai dea o șansă fostului partener, semn că flacăra dintre ei încă nu s-a stins.

După divorțul controversat de fostul soț, actrița a decis să se întoarcă în brațele fostului iubit. Bărbatul, și el un celebru actor, nu s-a dat înapoi de la propunerea vedetei și a acceptat să vină la el acasă. Cei doi au petrecut mai bine de trei ore împreună, semn că au avut multe amintiri de depănat.

Celebra actriță i-a mai dat o șansă fostului iubit

După ce s-a aflat că fostul soț se află în tatonări cu o altă actriță celebră, vedeta a decis să mai dea o șansă unei foste iubiri. Angelina Jolie este hotărâtă să-i mai dea o șană fostului soț, Jonny Lee Miller.

Actrița de la Hallywood a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra într-un complex de lux din Brooklyn, mergând la apartamentul fostului său soț, cu care a fost căsătorită în 1996, și de care a divorțat în 1999.

Vedeta nu s-a prezentat ori și cum la domiciliul fostului iubit, ci a purtat o ținută crem, exprem de scumpă. Paparazzi nu au putut scăpa din vedere faptul că actrița nu a venit cu mâna goală, ci i-a adus bărbatului și o sticlă de vin rafinat, marca Peter Michael.

Citeste si: Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit! Sunt impreuna de noua ani!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Angelina Jolie a fost surprinsă când mergea acasă la fostul soț, Jonny Lee Miller

Angelina Jolie a petrecut mai bine de trei ore alături de fostul soț, semn că au avut multe să-și povestească, nu doar din perioada în care au jucat împreună în filmul Hackers, ci au împărțit și patul.

Deși și-ar fi dorit să treacă neobservată, celebra actriță nu poate face nimic fără ca întreaga lume să fie la curent.

Lucrurile s-au conctretizat după ce și Jonny Lee Miller a ieșit din același complex de locuințe, însă a doua zi de dimineață. Actorul a ieșit la alergat împotriva vremii de afară care nu era tocmai favorabilă, însă acesta nu a vrut să-și rateze sesiunea de sport.

Așadar, foștii soți pare că cochetează din nou împreună, o fi oare asta o împăcare după atâția ani de la divorț.

Se pare că actrița l-a dat uitării de Brad Pitt.

Citeste si: Fetita Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, la 14 ani, isi va face operatie de schimbare de sex! Shiloh Pitt vrea sa fie strigata "John" si poarta haine de baieti!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.