Mariana arunca bomba! Cu ce concurent ar fi vrut sa aiba o relatie! Aflati cum va reactiona Comanici, miercuri, 16 iunie, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iun 2021, 18:05
Comanici puterea dragostei Foto(6)
Mariana rabufneste si ii spune tot ce are pe suflet lui Comanici.
Sursa: Captură KANAL D

Mariana recunoaste in fata tuturor cu cine si-ar fi dorit sa formeze un cuplu daca nu ar fi asculatat gresit de alte persoane din casa Puterea dragostei.

Saptamana continua in casa Puterea dragostei in aceeasi atmosfera tensionata, provocata de concurentii care au reactii dure unii fata de ceilalti.
Daca in editia de marti, spiritele s-au mai calmat datorita intrarii in casa a unui nou concurent in casa Puterea dragostei. Adrian le-a surprins pe fete cu aparitia sa si mai ales le-a uluit atunci cand a marturisit ca o place pe Nadia si isi doreste sa o cunoasca mai bine.

Mai mult decat atat, acesta a invitat-o la primul dans a parut destul de incantat de prezenta frumoasei brunete.

Mariana arunca bomba! Ce dezvaluire incredibila va face si cum va reactiona Comanici!

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile se vor precipita din nou in casa iubirii inca din prima parte a zilei, cand Maria si Marinescu incep sa se certe din nou si par din ce in ce mai aproape de o despartire.


Desi emisiunea incepe intr-o aparenta nota optimista deoarece noul concurent, Adrian, o va invita pe Nadia in camera rosie, unde incearca sa afle cat mai multe lucruri despre ea si chiar sa se apropie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa seria certurilor va fi deschisa de Marinescu si Maria, care par din nou ca se vor indreapta catre o despartire. Maria ii da de inteles partenerului ei ca nu ii place atitudinea lui fata de ea in ultima vreme, reprosandu-i ca il intereseza doar favoritii saptamanii si atat.
Pe de alta parte, Mariana redeschide un subiect delicat pentru Comanici. Aceasta recunoaste in fata tuturor faptul ca ar fi fost dispusa sa formeze un cuplu cu Marinescu, daca n-ar fi intervenit alte persoane si daca nu si-ar fi irosit timpul cu Cristian Comanici.

Citeste si: Adrian este noul concurent de la Puterea dragostei, care a pus pe jar fetele! Pentru CINE a intrat carismaticul tanar si ce detalii neasteptate au iesit la iveala despre el!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 15 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.