Cucu si logdnicul Elenei Marin, intalnire de gradul zero: "Ca femeie, decat sa stai cu barbati care..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 04:50
Cucu si logodnicul Elenei Marin, intalnire de gradul zero

Fostul Faimos si logdnicul Elenei Marin s-au intalnit fata in fata pentru prima data dupa ce artistul a facut cateva afirmatii la adresa fostei sale coechipiere.

Cucu si logodnicul Elenei Marin au avut o discutie mai mult decat amicala spunand exact cum au stat lucrurile in ce o priveste pe Faimoasa referitor la scena in care multi coechipieri au acuzat-o ca se preface ca ii curge sange din nas.

Cucu si logodnicul Elenei Marin, prima intalnire dupa afirmatiile facute de fostul Faimos despre coechipiera lui

Citeste si: Elena Marin, sleita de puteri la Survivor Romania 2021. Se ascunde in boscheti si plange. Sebastian Chitosca, atac fara precedent la adresa ei: "Esti nebuna, vere. Nu meritai sa fii aici..."

Cucu a fost unul dintre cei care a spus clar ca Elena Marin a exagerat, ea neavand nevoie de aceste trucuri pentru ca sa razbeasca in competitie:" Oamenii au scos din context ce am spus eu pe story. Eu nu am spus că și-a provocat sângerarea, ci doar că a exagerat puțin. Nu am spus că s-a scormonit în nas pentru asta. Tot ce vreau să știe publicul e că nu am făcut asta ca să o defăimez și ca să nu o mai voteze. 

Efectiv mi s-a părut exagerată.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrei, logodnicul Elenei Marin:" Nimeni nu e perfect, eu sunt convins că și Elena dacă nu avea niște chestii, era mai ok  

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Urgenta fulger la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel face anuntul despre un concurent

Andrei, logodnicul Elenei, i-a replicat ca o cunoaste foarte bine pe Faimoasa si stie cat de greu ii este in aceste circumstante, mai ales intr-un astfel de context in care este inconjurata de barbati care au un anumit limbaj fata de o femeie:" E extraordinar de greu pentru o femeie.

În momentul în care ai anumiți colegi care de jumătate de an ți se adresează cu „Bă Elena”, e foarte greu. Elena nu este niciodată ofensivă, nu te atacă, nu te înțeapă. Problema asta o avem și acasă. Eu o felicit că stă singură. Ca femeie, decât să stai cu bărbați care ți se adresează așa, mai bine stai singură. Nimeni nu e perfect, eu sunt convins că și Elena dacă nu avea niște chestii, era mai ok.
Eu i-am spus întotdeauna că e mai puternică decât știe. Sunt convins că atunci când nu sunt camere, sunt locuri sau momente când nu se filmează, iar concurenții știu asta. Atunci apar înțepături. În momentul în care sunt filmați: „Hai să o încurajăm."