Maria Chitu, bomba sexy de la Survivor Romania 2021. Ipostazele incendiare in care a fost surprinsa cea mai focoasa concurenta din competitie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 iun 2021, 14:19
Maria Chitu, din ce in ce mai puternica la Survivor Romania
Sursa: Instagram

Maria Chitu a reusit sa isi atraga de partea ei numerosi fani din publicul care urmareste cu sufletul la gura Survivor Romania 2021.

Pe langa faptul ca s-a dovedid extrem de abila pe traseu, Maria Chitu este una dintre cele mai frumoase concurente de la Survivor Romania. Iar primul care a pus ochii pe pustoaica de numai 20 de ani a fost Albert Oprea, insa se pare ca lucrurile nu au mers asa cum ar fi vrut el, Maria distantandu-se de Razboinic dupa ce a aflat ca a sarutat-o in somn.

Mai mult decat atat, aceeasi Maria Chitu a reusit sa starneasca valuri in ambele tabere si sa bage si zanzanie intre concurenti, Faimosi si Razboinici deopotriva care o acuza de tertipuri si ca a venit cu lectia invatata de acasa, insa Maria se tine pe pozitii si dovedeste de la traseu la traseu ca nimic n-o mai afecteaza atat de mult. 

Maria Chitu, o adevarata bomba sexy la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Urgenta fulger la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel face anuntul despre un concurent

In cel mai recent promo de Survivor Romania 2021, Sebastian Chitosca o acuza ca nu este atat de nevinovata precum lasa sa para si ca desi are doar 20 de ani stie foarte bine ce face: "Pentru mine, Maria este un copil rasfatat, dar care nu face nimic intamplator."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Maria Chitu, ipostaze incendiare la 20 de ani. Concurenta are din ce in ce mai multi sustinatori

Citeste si: Cucu si logdnicul Elenei Marin, intalnire de gradul zero: "Ca femeie, decat sa stai cu barbati care..."

Cu toate acestea, in clasamentul eficientei pe traseu, Maria Chitu este prima si mai mult, si-a castigat foarte multi fani de partea ei care o admira inclusiv pentru aparitiile sale. Unul dintre sustinatorii Mariei chiar i-a scris pe contul de socializare ca Albert nu ar fi meritat-o daca ar fi avut-o alaturi: "Superbă pustoaica.

Merita Albert să aibă așa fata lângă el!"/Maria a intrat in conflict cu ceilalți pentru ca înțelege diferit chestiunile de supraviețuire! Ea a fost educata acasă sa ia atitudine împotriva nedreptățiți oriunde s-ar afla! Fiind un copil frumos, se aprinde repede și spune ce are de spus indiferent de consecințe! Așa i-a luat apărare lui ALBERT și Elenei de la Faimoși! Pentru ea a supraviețui nu înseamnă premiul final ci sa nu-ți pierzi caracterul in jungla, nu neaparat dominicana ci in cea a lui Zanni, Sebi, Raluca sau Albertica! Un copil, naiv frumos și demn!"/" Fără doar și poate, cea
mai frumoasă concurenta din ambele sezoane de Survivor", au fost cateva din comentariile sustinatorilor Mariei Chitu la Survivor Romania 2021. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.