Lumea filmului este în doliu! O cunoscută actriță a murit după ce a fost lovită de o trotinetă

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 05:50
O cunoscuta actrita a murit tragic

Doliu în lumea filmului, o celebră actriță s-a stins din viață după ce a suferit un accident crunt. Vedeta a îndurat 10 zile de chin, până când medicii au anunțat decesul.

O cunoscută actriță la nivel internațional a murit după ce a fost lovită de o trotinetă. După mai multe zile crunte în care s-a luptat între viață și moarte, medicii au fost nevoiți să anunțe decesul.

Celebra actriță a murit după ce a fost lovită de o trotinetă

 Lisa Banes, cunoscută pentru rolul în filmul ”Gone Girl”, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani.

În urmă cu două săptâmâni a fost lovită de o trotinetă, în Manhatten, lângă centrul Lincoln Center. În urma accidentului, vedeta a fost dusă la spital de urgență, unde s-a aflat că a suferit un traumatism cranian.

Făptașul a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit-o pe actriță din plin, iar apoi a fugit de la locul faptei. Accidentarea a fost fatală pentru actrița internațională, chiar dacă medicii au făcut tot ce au putut, Lisa Banes nu a mai putut fi salvată.

Decesul a fost anunțat luni.

Anunțul trist a fost făcut de David Williams, agentul actriției. Acesta a mărturisit că toată lumea este în stare de șoc, după moartea tragică a actriței. Sfârșitul Lisei Banes a venit pe neașteptate și nimeni nu s-ar fi așteptat să nu supraviețuiască.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Doliu în cinematografie! Un star de la Hollywood a murit într-un accident cumplit!

”Suntem cu inima frântă în urma morţii tragice şi lipsite de sens a Lisei. A fost o femeie plină de spirit, de gentileţe, de generozitate şi dedicată muncii sale, pe scenă sau în faţa camerelor de filmat, dar şi mai mult familiei sale şi prietenilor ei”, a declarat agentul ei, David Williams.

Kathryn Kranhold, soția celebrei actrițe, a postat în mediul online mai multe fotografi cu femeia alături de care a fost ani de zile și care a lăsat un gol imens în sufletul ei. Imaginile postate de partenera actriței reprezintă un omagiu adus Lisei Banes.

Lisa Banes s-a stins tragic și fulgerător, nimeni nu s-ar fi gândit că după 10 zile de chin, în care medicii au încercat să facă totul pentru a o salva, a decedat.

Citeste si: Doliu uriaș în presa românească! Un jurnalist tânăr și foarte cunoscut a murit: "S-a prăbușit cerul cu vestea asta"