Inna a creat isterie în rândul fanilor de pe rețelele de socializare. Cântăreața este însărcinată sau nu?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 06:25
Inna este insarcinata?
Sursa: Instagram

Inna a stârnit controverse în mediul online după ce a postat o imagine din Cipru, vacanță în care se află. Fanii vedetei sunt de părere că artista ar urma să devină mămică în curând.

Inna se află în vacanță în Cipru alături de iubitul ei, Deliric, iar imaginile postate de artistă în mediul online i-a dus pe fani cu gândul că ar urma să devină mămică. Fotografia cu pricina a strân peste 100.000 de like-uri.

Inna a creat isterie în rândul fanilor. Este sau nu însărcinată?

Inna și Deliric au plecat într-o vacanță exotică, cei doi artiști sunt foarte activi în mediul online, unde au postat constant imagini din aventura lor.

În urmă cu o zi, Inna a postat pe rețelele de socializare o poză în care a vrut să le arate urmăritorilor costumul de baie pe care îl poartă, însă imaginea i-a pus pe gânduri pe fani.

Fotografia postată de artistă pe Instagram a strâns 100.000 de like-uri și aproape 1.000 de comentarii. Fanii Innei sunt de părere că artista este însărcinată, iar în curând ar urma să aducă pe lume primul său copil.

  „Vine barza sau mi se pare?” „E graviduță Inna! Ce frumos” „Nu te avantajează poziția”  și  „Mai îmbracă-te, Inna, că nu învață nimic copiii de la tine. Ce o să zică fetele mici când văd asemenea poze? Ești un exemplu pentru ei și trebuie să te comporți cum trebuie, nu așa.

Faci doar rău, păcat că te-ai schimbat”  au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Inna a devenit o artista internationala adevarata. Uite ce gafa a facut la concert din Satu Mare

Nici Deliric nu a fost prea scump la vedere, artisul este extrem de activ în mediul online, unde a postat mai multe imagini din vacanța în Cipru, semn că cei doi se bucură de vreme bună și relaxantă, ba chiar se vor întoarce cu bateriile încărcate și cu noi forțe de mucă.

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai discrete cupluri de artiști din lumea muzicală. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioșilor, au o relație bine sudată și par că se înțeleg extrem de bine.

Citeste si: Inna- show incendiar in Belarus! Mii de oameni au venit, vineri, la concertul din Minsk, sa isi vada idolul

 

Taguri: