Amenintari fara precedent in casa Puterea dragostei! Doua concurente ajung in pragul unei altercatii teribile! Aflati ce se va intampla, JOI, intr-o noua editie exploziva, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iun 2021, 19:03
Doua concurente din casa Puterea dragostei ajung la cutite! Foto(5)
Doua concurente din casa Puterea dragostei ajung la cutite!
Sursa: Captură KANAL D

Doua concurente ajung in pragul unei altercatii in casa Puterea dragostei! Aflati ce turnura vor lua lucrurile intre cele doua fete!

Nicio zi fara scandal si jigniri in casa Puterea dragostei! Concurentii tind sa uite din nou scopul cu care au intrat in emisiune si continua sa reactioneze aspru atunci cand sunt deranjati de alti colegi.

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, tensiunile au aparut inca din prima parte a zilei, cand Maria si Marinescu au inceput sa se certe si au ajuns din nou in pragul despartirii.

Cei doi tineri si-au spus replici acide si si-au reprosat multe lucruri care i-au deranjat in ultima vreme.

Amira si Adelina ajung la un pas de o incaierare teribila! "Daca ma infig in tine stii cum fac cu tine"

In cadrul editiei de joi a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile vor scapa din nou de sub control in casa iubirii, cand Amira si Adelina vor ajunge din nou la cutite si vor fi la un pas de a se lua la bataie, sub privirile ingrozite ale colegelor lor.


Aflat in casa in acel moment, Marius incearca din rasputeri sa intervina pentru a calma spiritele, insa fara sorti de izbanda, deoarece Amira si Adelina par mai inversunate ca oricand. Mai mult decat atat in scandalul lor va interveni si Irina, cu reactii si mai aprige, care o va pune la punct pe Adelina.

Citeste si: Adrian este noul concurent de la Puterea dragostei, care a pus pe jar fetele! Pentru CINE a intrat carismaticul tanar si ce detalii neasteptate au iesit la iveala despre el!

Amira: Daca ma infig in tine stii cum fac cu tine! Atata iti zic! Ar trebui sa-ti fie frica de mine! Mars de aici! Adelina: Nu mi-e frica de tine! Tu crezi ca-mi este frica de tine! Nu mi-e frica de nimeni niciodata sa stii!

Adelina: Iesi din fata mea!

Irina: Ies din fata! Da, inceteaza! Inceteaza ca vorbesti prea mult!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adelina: Dar ce tremuri asa! Taci tu din gura!

Maria si Marinescu, pun din nou punct relatiei lor de iubire! 

Dupa o serie indelungata de certuri, jigniri, gelozii, reprosuri si regrete, Maria si Marinescu au ajuns din nou in situatie ingrata de a-si spune adio. Desi au incercat din rasputeri inca de la inceputul relatiei lor sa ajunga la un consens si sa evolueze ca un cuplu reusit, cei doi indragostiti au ajuns de fiecare data la certuri urate si la multe despartiri si impacari, ce le-au marcat relatia in

sens negativ se pare. Insa in discutia celor celor doi va interveni la un moment dat si Adelina, cu intrigi si replici acide.

Marinescu: Vezi ca eu nu sunt persoana aia care sa stea sub papuc! 

Adelina: Hai Marinescu sa ne distram impreuna, lasa relatiile! E casa Puterea dragostei si eu lupt pentru dragostea mea!

Marinescu: Nu am parte de intelegerea pe care mi-o doream din partea ei!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 16 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Maria, în lacrimi pentru Marinescu: "Te interesează doar de favoriți!"

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.