Raluca Dumitru a ajuns in tara! DECLARATIILE neasteptate ale fostei Faimoase de la Survivor Romania despre Elena Marin: "Era intr-o competitie cu mine si era invidioasa pentru ca...."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 iun 2021, 17:07
Raluca Dumitru, declaratii la cald despre ce s-a intamplat in Consiliul de Eliminare
Sursa: Captură KANAL D

Raluca Dumitru a ajuns in Romania si a facut primele declaratii la cald despre ce s-a intamplat la Survivor Romania 2021 intre ea si Elena Marin.

Raluca Dumitru a ajuns in Romania, iar la aeroport a fost asteptata de mama ei si cei mai buni prieteni. Toti apropiatii vedetei i-au adus flori si torturi, insa cea mai buna prietena s-a ocupat indeaproape ca Raluca sa fie pe deplin fericita si i-a comandat si o portie de sushi la pachet pe care fosta Faimoasa a devorat-o instant. Pe langa flori, poze si imbratisari, Raluca a facut si cateva declaratii de ultima ora despre toata perioada in care a stat la Survivor Romania 2021.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Primele declaratii ale Ralucai Dumitru de la aeroport 

Citeste si: Veste uriasa pentru familia Sterp! Daniela Iliescu a nascut un baietel perfect sanatos. Cat a avut la nastere bebelusul?

"A fost o experienta pe care nu o voi uita niciodata. Ma gandeam ca o sa fie greu, dar cand am ajuns acolo a fost foarte greu.

Mi-a fost foarte foame. Ma culcam prima pentru ca stiam ca daca o sa dorm prima o sa uit de foame si o trec mai repede peste asta. Imi era frica la inceput sa dorm afara si dupa o saptamana am ajuns sa dorm foarte bine. 
Cand am iesit din competitie nu am putut sa dorm, cred ca imi lipsea aerul si natura de afara si focul pe care il faceam inainte sa dormim.
A fost totul foarte ok. Ma bucur ca i-am cunoscut pe toti din competitie.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SURVIVOR ROMANIA 2021. Raluca Dumitru: "Ea era intr-o competitie cu mine si era invidioasa pe mine"

Citeste si: Maria Chitu, bomba sexy de la Survivor Romania 2021. Ipostazele incendiare in care a fost surprinsa cea mai focoasa concurenta din competitie

"Elena, când m-a eliminat, a zis că a votat din punct de vedere sportiv deși ultima mea perioada a fost constanta si am adus puncte la aproape toate jocurile.

Cred ca putea sa arunce votul pe cineva care era sustinut de public, sa ajute echipa si sa faca o strategie, pentru ca ea a mai aruncat cu voturi in aer pentru ca cineva sa nu iasa. Putea sa faca asta si cu mine, dar cred ca ea era intr-o competitie cu mine si era invidioasa pe mine pentru ca ea credea ca sunt mai sustinuta ca ea, ceea ce nu s-a intamplat.
Ea cand era buna pe traseu era sustinuta de toti baietii. Si eu ii spuneam sa intre la joc. Cand eu aveam finaluri bune si aduceam puncte, ea se baga in fata mea.”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.