Dan Bittman i-a dat emotii uriase Alexandrei Ungureanu!

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 17 iun 2021, 13:03
Dan Bittman si Alexandra Ungureanu

Afla ce a trezit artistul in frumoasa prezentatoare a emisiunii la “Duet cu Alexandra”! Momentele memorabile pot fi urmarite pe YouTube Kanal D Romania, in sectiunea theXclusive

Alexandra Ungureanu: “ Feedback-ul pe care l-am avut de la tine atunci, pentru timbrul meu, a fost una dintre cele mai faine chestii!” 

 In cadrul noii editii “Duet cu Alexandra”, difuzata exclusiv online pe YouTube Kanal D Romania, in sectiunea theXclusive, gazda emisiunii si Dan Bittman ofera un duet muzical de senzatie si impartasesc celor care ii urmaresc povesti de viata impresionante.

Alexandra Ungureanu rememoreaza inceputurile ei din cariera muzicala si prima intalnire cu Dan Bittman. Aceasta povesteste emotionata despre inceputurile ei in cariera si ce trairi a avut in postura de invitat in emisiunea lui Dan Bittman.

Citeste si: theXclusive este pe YouTube Kanal D Romania! Iata ce v-am pregatit saptamana viitoare! Fiti cu ochii pe noi!

“Am niste emotii...! Ca de emotionata ma stii, de cand eram mica si veneam la tine, la emisiune”, spune gazda emisiunii “Duet cu Alexandra”.

Sirul povestilor din trecutul amandurora nu conteneste, provocarile muzicale nu intarzie sa apara, cei doi artisti dau tonul pieselor fedonate de milioane de oameni. In cadrul emisiunii difuzate pe YouTube Kanal D Romania, cei doi povestesc si despre cum a debutat colaborarea muzicala de succes  pentru hit-ul “Dragostea mea”, care Numara milioane de vizualizari si incanta generatii intregi.

“In momentul in care ne-am cunoscut si lumea nu ma stia, nu eram lansata, feedback-ul pe care l-am avut de la tine atunci, pentru timbrul meu, a fost una dintre cele mai faine chestii”,  i-a

marturisit Alexandra Ungureanu invitatului sau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

  Kanal D a lansat o oferta generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”,

“Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o oferta generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții elaborate sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. 

Citeste si: Povestea terifiantă a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor, la “În oglindă”, emisiune difuzată exclusiv online, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive