Cum se simte acum Bianca Comanici, dupa ce seara trecuta i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale! Ce mesaj le-a transmis tanara fanilor sai!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iun 2021, 14:44
Bianca Comanici s-a simtit foarte rau Foto(4)
Bianca Comanici s-a simtit foarte rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale pentru a se repune pe picioare.
Sursa: Instagram

Bianca Comanici, clipe de panica, dupa ce i s-a facut rau inainte de emisiune! Aceasta a avut nevoie de interventia medicilor de pe ambulanta.

Seara trecuta, inainte de a intra in emisiunea pe care o prezinta alaturi de colegul ei Alex Mihei, „Femei vs Femei”, de pe WOWbiz.ro, Bianca Comanici, fosta concurenta de la Puterea dragostei, s-a simtit brusc foarte rau si a avut nevoie chiar si de ingrijiri medicale pentru a se repune pe picioare.

Bianca Comanici, clipe de panica, dupa ce i s-a facut rau!

Bianca Comanici a trecut prin momente teribile seara trecuta, cand a inceput sa aiba dureri de stomac, stari de greatasi sa se simta lipsita de energie si de vlaga. Colegii sai au chemat rapid si o ambulanta care i-a acordat Biancai ingrijiri medicale de specialitate. Acesteia i s-a administrat o perfuzie, iar la scurt timp si-a revenit aproape complet si a putut intra in direct pentru a prezenta alaturi de colegul ei emisiunea de pe WOWbiz.ro

"Sun puțin cam bolnăvioară, nu știu de ce. Nu am energie deloc și simt că rămân fără aer și am o stare de greață, mă doare burtica. Ce să fac în situația asta? Îmi cer scuze că am întârziat puțin, dar după cum știți nu m-am simțit foarte bine, dar am filmat joculețul pentru duminică și invitații au sosit", a spus Bianca Comanici pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro

Bianca Comanici a recunoscut motivul pentru care a ajuns sa se simta foarte rau seara trecuta. Aceasta a dezvaluit faptul ca a luat niste pastile care i-au afectat stomacul si de aceea a inceput sa aiba dureri de burta si stari de greata si se simtea fara pic de energie. De asemenea pentru a se asigura ca totul este in regula aceasta a recurs si la efectuarea unui test COVID-19, insa rezultatul a fost unul negativ.

Seara trecuta, fosta concurenta de la Puterea dragostei, a mai publicat un scurt clip video pe contul ei de Instagram, pentru a-si anunta sustinatorii ca se simte mult mai bine, dar si pentru a el multumi tuturor celor care s-au arata extrem de ingrijorati de starea ei de sanatate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comănici iubește din nou? Dans romantic cu un bărbat misterios: „Am avut o seară...”

"Sa stiti ca ma simt mult mai bine pentru ca am avut astazi o perfuzie! Am ajuns acasa, am mancat si vreau sa multumesc tuturor persanelor care mi-au scris astazi si s-au gandit la mine! Inseamna mult pentru mine ca v-ati interesat! Dar sunt bine, pentru persoanele care chiar sunt curioase de mine!",  a

anuntat seara trecuta Bianca Comanici, pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Bianca Comănici, decizie radicală: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” La cine s-a hotărât să renunțe?

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.