Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 08:00
video Foto(4)

Simina și Alex Zănoagă au format unul dintre cele ma apreciate cupluri de la Puterea Dragostei! Cei doi au demonstrat lumii întregi că se iubesc cu adevărat, încât în viața celor doi a apărut Dominic, fiul lor, care ar putea deveni frățior mai mare!

Citeste si: Simina a spus adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la Survivor România! Ce anunț a făcut fosta iubită a lui Jador

Simina Loica, însărcinată a doua oara?

Simina Loica și-a uimit fanii din mediul online după ce a postat o fotografie cu burtica ce părea a fi una de gravidă, iar nenumăratele întrebări nu au întârziat să apară,potrivit wowbiz.

„Esti însărcinată din nou?”, „Se vede clar ca ești însărcinată din nou!”, „Va sta bine ca părinți.  Sunteti frumoși”,  au fost câteva dintre mesajele primite de Simina Loica pe contul personal de Instagram.

Citeste si: Lovitură dură pentru Simina de la Puterea Dragostei. A fost trădată de o persoană dragă: „Încă țin la...”

Chiar dacă Simina Loica ar fînsărcinată, nu se va afla prea curând, deoarece fosta concurentă de la Puterea dragostei a spus de mai multe ori că nu își dorește să facă publică o așa veste și preferă să fie mai discretă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Poate e pe drum. Știți bine că sunt mai secretoasă când vine vorba de sarcină! Vă las pe voi să vă prindeți”, a mărturisit Simina Loica.

Simina Loica a primit multe comentarii răutăcioase de când l-a născut pe Dominic. Bruneta a fost acuzată de faptul că băiețelul ei este cu Jador, nu cu Alex Zănoagă.

Cu toate că a încercat mereu să evite aceste comentarii, au fost și momente când fosta concurentă de la Puterea dragostei a răbufnit.

„Poate așa știi tu de la mama ta că ești copilul tatălui tău, dar tu ești al vecinului. Să

știi că în cazul tău este posibil! Dar în cazul meu nu! După cum vedeți, Dominic seamănă cu Alex. Eu cu Jador nu avem cum să facem un copil”, a declarat Simina Loica.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, criticată dur pe Instagram: „De asta te-a părăsit Alex!”

Simina Loica și Alex Zănoagă  s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei și au rămas împreună.

Cei doi concurenți de la Puterea dragostei, sezonul întâi, formează singurul cuplu care a rezistat în timp din această emisiune și a reușit să formeze o familie, cei doi fiind părinții lui Dominic.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.