Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie! Se redeschid târgurile și talciocurile! Florin Cîțu a făcut anunțul

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 17 iun 2021, 17:37
Masuri noi de relaxare de la 1 iulie
Sursa: Facebook

Florin Cîțu a făcut un anunț în premieră, joi după-amiază, într-o conferință de presă, despre măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iulie 2021.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, joi, noile măsuri de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iulie 2021. La ce relaxări trebuie să se aștepte românii în mai puțin de două săptămâni.

Florin Cîțu, premierul României, despre măsurile de relaxare de la 1 iulie

Noi măsuri de relaxare îi așteaptă pe români de la 1 iulie. Premierul României a făcut un anunț în premieră, joi după-amiază, într-o conferință de presă, despre măsurile care urmează să intre în vigoare la începutul lunii viitoare.

”Ştiu că este acest interes pentru târguri, talciocuri şi ele se vor putea redeschide de la 1 iulie”, a anunţat Florin Cîţu.

Premierul a ținut să precizeze că de la 1 iulie târgurile și talciocurile vor fi redeschise, după ce a vorbit despre simțul anteprenorial al românilor, care se descurcă foarte bine când sunt lăsați să facă ce vor de instituțiile statului.

Florin Cîțu nu a putut încheia conferința de presă până nu a abordat și subiectul vaccinării și posibilitatea ca țara noastră să poată fi lovită de un eventual val patru al pandemiei.

”În același timp, vreau să văd cu merge campania de vaccinare, pentru că Alba este pe un onorabil loc 7, dar se poate mult mai bine”, a transmis Cîțu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Premierul Florin Cîțu atrage atenția: „Nu am depășit încă pandemia!” Ce se va întâmpla cu măsurile de relaxare promise de la 1 iulie?

Acesta a mai spus că Guvernul a făcut tot ce i-a stat în putință, țara noastră este prima din Uniunea Europeană în care te poți vaccina fără programare și ai posibilitatea de a alege cu ce vaccin să te imunizezi.

Florin Cîțu a precizat din nou că singura posibilitate de a reveni este ca populația să se vaccineze în continuare, însă la cum au arătat datele din ultima perioadă, care demostrează că populația s-a ”culcat pe o ureche” în ceea ce privește imunizarea, campania de vaccinare funcționează destul de prost.

”Este o campanie de revenire la normalitate. Doar prin vaccinare putem să revenim la normalitate.

Tot aud prin spațiul public discuții despre valul patru. N-ar trebui să avem aceste discuții! În România, astăzi, avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea. Nu ar trebui să existe această discuție despre valul patru în România. Vrem să ne vaccinăm, nu este obligatoriu, dar dacă ne vaccinăm nu mai avem valul patru. Acest val patru există doar dacă noi nu vrem [să ne vaccinăm]”, a
mai spus Florin Cîțu.

Citeste si: OFICIAL! Masca de protecție va fi complet eliminată în spațiile publice. Unde s-a luat această decizie?