Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 43, sezonul 1, joi, 17 iunie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Kadir și Veli, față în față, cu pistoalele îndreptate unul spre celălalt
Sursa: captura video Kanal D

Episodul cu numărul 43 din „La răscruce” este unul plin de dramatism, așa cum ne-am obișnuit. Urmăriți producția și Live Video Online, pe kanald.ro.

Neînsuflețitul, dușmanul atât al lui Kadir, cât și al lui Veli, cu toate că este tatăl biologic al lui Kadir, îi aduce pe Kadir și Veli față în față, cu pistoalele îndreptate unul spre celălalt.

"Iar celălalt va lua fata", spune Kadir. 

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Neînsuflețitul a pus la cale un plan prin care crede că le dă șah mat celor doi dușmani ai săi, Veli și Kadir.

Neînsuflețitul consideră că răpind-o pe Zeynep va rezolva problema celor două persoane care vor să îl ucidă.

Kadir se află la un pas de a-l omorî pe Veli pentru a fi cu cea pe care o iubește, Zeynep.

Neînsuflețitul a omorât-o cu sânge rece și pe mama lui Kadir, chiar în fața acestuia.

Cemre trece și ea prin momente cumplite, fiind în pericol de moarte chiar din cauza fostului iubit, Demir.

Din fericire, Kerem o salvează, înainte ca Demir să o ucidă, ea ajungând de urgență la spital.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", povestea schimbării unui destin!

Serialul turcesc "La răscruce" (în original: “Çarpışma”) prezintă povestea lui Kadir Adali (Kıvanç Tatlıtuğ), un bărbat care își pierde soția și fiica într-un atac terorist.

Atacul este comandat de nimeni altul decât Neînsuflețitul, tatăl lui Kadir. Primul impuls al lui Kadir este să se sinucidă și el, simțindu-se vinovat pentru tragedie, iar Kadir chiar acționează în direcția această.

Pune la cale un accident în care să își piardă viața, dar scapă doar cu câteva răni în urma acestuia.

Ulterior, jură să se răzbune pe cel care a comandat atacul, fără să știe că este vorba chiar de tatăl lui. Investigația îl duce pe Kadir chiar la tatăl lui, Neînsuflețitul, care îi omoară și mama și îi răpește și iubita, pe frumoasa Zeynep, pe care și-o dorește și Veli.

Cum se va încheia această producție care te ține cu sufletul la gură află doar urmărind serialul, care face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzat joi și vineri, după Survivor România.

Serialul poate fi urmărit atât Live, la postul TV Kanal D, cât și Live Video Online, accesând, din România și Republica Moldova, pagina oficială de LIVE STREAM  de pe tabletă, telefon mobil sau laptop.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 42, sezonul 1, vineri, 11 iunie 2021- VIDEO

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.