Momente tandre la Survivor România 2021. Incredibil, ce nu s-a observat în tabara Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte. S-au pupat!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 18 iun 2021, 09:45
Sarut la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Situație incredibilă în tabăra Faimoșilor și Războinicilor la Survivor România 2021. Concurenții au fost surprinși într-un moment de tandrețe.

O nouă săptămână începe la Survivor România 2021. Competiția este mai tensionată ca niciodată, concurenții sunt din ce în ce mai puțini, iar miza este tot mai atractivă. Înainte de primul joc din această săptămână, momente incredibile au avut loc în tabăra Faimoșilor și Războinicilor, în miez de noapte, când nimeni nu i-ar fi putut vedea.

Momente tandre la Survivor România 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Eliminare TULBURATOARE la Survivor Romania 2021! ANUNTUL lui Daniel Pavel l-a daramat pe Zanni: "Nu mai are acceptul medicului sa intre pe teren!"

De mai bine de cinci luni de când se află în competiția Survivor România, concurenții s-au apropiat, iar mulți dintre ei au legat relații de prietenie. O situație incredibilă a avut loc în camp-ul Faimoșilor și Războinicilor, când nimeni nu era prin preajmă. Momente tandre au avut loc între doi concurenți în miez de noapte, când toată lumea era răspândită fie prin junglă, fie la focul de tabăra, la povești.

Elena Marin și Maria sunt singurele fete care au mai rămas în competiția din Republica Dominicană, după ce Raluca a fost eliminată săptămâna trecută. Deși Maria nu este în competiție de la început, aceasta s-a apropiat foarte repede de Elena de la Faimoși, mai ales că împărtășesc aceeași pasiune pentru dans. Fetele se înțeleg foarte bine și petrec destul de mult timp împreună în tabără, mai ales de când echipele locuiesc în același camp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele două fete au fost surprinse în momente extrem de tandre, înainte de a se băga la somn, când nimeni nu era prin preajmă, Elena s-a dus în baraca Războinicilor și a pupat-o pe Maria pe obraz, în semn de ”Noapte bună”, adoptând o atitudine protectivă

față de rivala sa. Faimoasa și Războinica au legat o frumoasă relație de prietenie care pare să se sudează pe zi ce trece.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 17 iunie 2021- VIDEO. Daniel Pavel, anunț important despre un concurent!

Prietene în camp, rivale pe traseu

Citeste si: Survivor Romania 2021. Ce decizie ia Zanni dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu! Razboinicii, in delir dupa plecarea Faimosului. Ce au facut in tabara

Deși sunt prietene în camp, Elena Marin și Maria sunt în continuare rivale pe traseu și se luptă pentru un loc în finala Survivor România 2021. Finalul este tot mai aproape, iar concurenții se luptă din greu pentru a-și păstra longevitatea în competiție.

Citeste si: Culita Sterp, in culmea fericirii! Daniela Iliescu a nascut un baietel perfect sanatos. Cat a avut la nastere bebelusul?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.