Experiență inedită la Survivor România 2021. Războinicii s-au distrat pe cinste alături de delfini în Marea Caraibilor

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 08:25
Razboinicii au inotat cu delfinii
Sursa: Captură KANAL D

După un joc intens și plin de adrenalină, Războinicii au adjudecat premiul din această seară. Recompensa a fost pe măsură, albaștrii au trăit experiența vieții lor și au înotat alături de delfini în Marea Caraibilor.

Survivor România este o experiență inedită, care testează limitele concurenților și îi pune în fața unor experiențe inedite, ba chiar ne mai întâlnite în unele cazuri. Primul joc al săptămânii a fost spectaculos și a căpătat o întorsătură la care nimeni nu s-a așteptat. În final, după multe încercări, Războinicii au câștigat miza uimitoare.

Războinicii, spectacol alături de delfini în Marea Caraibilor

După un joc intens, în care concurenții au depus eforturi colosale pentru a intra în posesia premiului, o masa copioasă la restaurant și un premiu extra, dar inedit.

Concurenții au avut ocazia să înoate alături de delfini în Marea Caraibilor.

Războinicii au adjudecat premiul serii, după ce cele două echipe au ajuns la ștafeta mixtă, semn că și-au dorit din răsputeri să intre în posesia mizei. Înfometați, epuizați și tensionați, concurenții cu greu mai rezită în dominicană, după cinci luni în competiție în care au luptat cu toate armele traseu de traseu pentru a aduce victorii care fie le-au adus hrană, fie posibilitatea de a rămâne până la final în competiție.

Mulți au fost, puțini au rămas, iar finala este tot mai aproape, iar dorința de a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare este primordială pentru concurenți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente tandre la Survivor România 2021. Incredibil, ce nu s-a observat în tabara Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte. S-au pupat!

Echipa albastră s-a bucurat de victoria serii, dar și de o masă copioasă în familie, pentru că asta au devenit în cele cinci luni petrecute la Survivor România. Războinicii sunt tot mai puțini, au rămas trei băieți și o fată, iar diferențele se pot vedea.

După masa delicioasă pe care au luat-o la un restaurant elegant, albaștrii s-au bucurat de experiența vieții lor, au înotat alături de delfini în Marea Caraibilor. Aceștea au trăit momente uimitoare, unii dintre ei au văzut pentru prima dată aceste mamifere, totodată, au învățat cum să-i hrănească și au asistat la spectacolul lor.

În această seară, Daniel Pavel a anunțat consilu de urgență, decizie extrem de importantă și radicală.

Citeste si: Final uimitor la Survivor România! Recompensa a fost adjudecată. Cine a câștigat premiul spectaculos?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.