Survivor Romania 2021. Ce decizie ia Zanni dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu! Razboinicii, in delir dupa plecarea Faimosului. Ce au facut in tabara

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 iun 2021, 12:54
Zanni a luat o hotarare importanta dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu
Sursa: Captură KANAL D

Decizia surprinzatoare a lui Zanni dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania 2021. Razboinicii jublileaza dupa plecarea Faimosului.

Cosmin Stanciu era un pion extrem de important in Jocurile de la Survivor Romania pentru echipa Faimosilor, iar acum, ramasi mai putin, coechipierii lui trebuie sa gandeasca strategii pentru a nu fi in pericol de eliminare de catre Razboinici. Zanni, extrem de afectat din cauza plecarii lui Cosmin Stanciu a propus un targ Faimosilor si nu unul oarecare, ci unul surpinzator pentru toata lumea: "Este un joc psihologic pe care unii il joaca foarte bine...eu

vreau sa va propun o chestie, fiecare sa-si vada de treaba lui..."

Zanni a fost extrem de afectat din cauza eliminarii lui Cosmin Stanciu si inca din Consiliul de Urgenta, a demonstrat ca poate fi si sensibil atunci cand se ataseaza de cineva. La randul lui, Cosmin Stanciu a facut declaratii coplesitoare la adresa lui:" E omul cu care am vorbit despre orice, e omul cu care am împărțit orice, am avut grijă unul de celălalt.

A învățat să mă cunoască fără să spună prea multe.  
Când mă vedea că sunt gândit la oamenii de acasă nu încerca să mă streseze. 
Mă întreba dacă sunt bine și știa exact despre ce e vorba. Este omul care de fiecare data când nu era sigur de ce a spus și mă întreba dacă a fost bine ce a spus. Cand l-am vazut am zis ca nu-l suport pe baiatul asta deloc. 
 
Asa imi ziceam in mintea mea. El, la randul lui, m-a vazut facand proba si la randul lui la fel a zis ca se crede figurant si mai sportiv decat toti. Ironia sortii a fost sa stam impreuna in avion, cu o noapte inainte de show am dormit impreuna si am fost de nedespartit."

 

Am mai auzit cvorbe ca suntem total diferiti ca suntem opusi.

Nu suntem deloc opusi, dar el e mai vulcanic, eu mai temperat, dar, eu il vad pe Zanni ce o sa fie in viitor, la 23 de ani asa eram si eu, dar eu il vad in viitor si ce vrea sa faca.""  

SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni, decizie importanta dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Eliminare TULBURATOARE la Survivor Romania 2021! ANUNTUL lui Daniel Pavel l-a daramat pe Zanni: "Nu mai are acceptul medicului sa intre pe teren!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Razboinicii au jubilat dupa plecarea lui Cosmin Stanciu si au si expplicat motivul: "Din fericire pentru noiu, din pacate pentru el si echipa Faimosilor, este spre avantajul nostru. Insa oricand se poate rasturna situatia." Razboinicii deja si-au facut strategia de a-i bate pe Faimosi acum ca sunt mult mai vulnerabili. Stefan Ciuculescu este de parere ca acum va incepe adevarata batalie: "Va creste debitul apelor din Republica Dominicana..."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Razboinicii jubileaza dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu

Incepe primul Joc de Imunitate al saptamanii in care efortul si rapiditatea sunt considerabile. Viteza creste exponential. E nevoie d emult sange rece si concentrare intr-unul din cele mai grele jocuri ale saptamanii in care concurentii lupta pentru imunitate. Cine va castiga totemul? Cine va pierde si isi va trimite un concurent spre eliminare la Survivor Romania 2021?