VERDICT DUR pentru Cosmin Stanciu: Un plaman este afectat. Primele declaratii ale Faimosului dupa eliminare: "Sunt trist, dezamagit..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 08:25
Primele declaratii ale lui Cosmin Stanciu despre eliminare

Cosmin Stanciu de la Faimosi a fost eliminat pe criterii medicale de la Survivor Romania 2021, suferind mai multe afectiuni.

Daniel Pavel a anuntat aseara in Consiliul de Urgenta, cu regret, eliminarea lui Cosmin Stanciu, unul dintre cei mai buni concurenti care avea sanse reale sa castige trofeul Survivor Romania 2021. Invitat sa ia cuvantul pentru ultima data in Consiliul de la Survivor Romania 2021, Cosmin Stanciu a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are in acest moment si care il impiedica sa mai continue competitia:" Mă simt ok, dacă nu fac eforturi.

Mă aflu sub supraveghere medicală și fac tratament, dar nu pot intra pe traseu. Nu sunt apt să intru pe traseu. Din păcate pentru mine, ăsta era momentul de care îmi era cel mai teamă și s-a întâmplat. Pe principiul, de ce ți-e frică, de-aia nu scapi. La ultimul joc pe care l-am avut am acuzat niște dureri în zona spatelui, în zona pieptului, probleme pe care le-am avut și acasă.
Aceste probleme au dus la insuficiență respiratorie, practic un plaman și din cazua asta nu puteam respira și aveam durerile acelea. Aici la Survivor totul este greu, mă refer la condițiile în care trăim, stăm în ploaie, stăm în curent și nu e ok pentru organismul nostru."
 

Cosmin Stanciu, primele declaratii despre starea lui de sanatate

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Eliminare TULBURATOARE la Survivor Romania 2021! ANUNTUL lui Daniel Pavel l-a daramat pe Zanni: "Nu mai are acceptul medicului sa intre pe teren!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin Stanciu a fost eliminat din competitia Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021. Ce decizie ia Zanni dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu! Razboinicii, in delir dupa plecarea Faimosului. Ce au facut in tabara

"Astea sunt consecințele. Sunt trist, dezamăgit, e acel moment în care de ciudă îți vine să plângi, dar nu o să fac asta.

Tot ce mi-am propus in viață am făcut singur și mereu am reușit, atât pe plan sportiv și viața mea de zi cu zi. O sa ajung cel mai mare antrenor, însă Survivor este unul dintre obiectivele pe care nu le-am putut îndeplini. E mentalitatea de campion și atunci când pierzi e greu. Survivor e o competiție extrem de grea, este o experiență unică și ceva din care înveți foarte multe.”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.