Zanni, inca o lovitura dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania 2021. Faimosul, in hohote de plans: " E omul cu care am impartit orice, am fost in mintea celuilalt mereu, il iubesc!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 iun 2021, 08:43
Cosmin Stanciu, cea mai frumoasa descriere facuta lui Zanni la Survivor Romania 2021

Zanni a mai primit o lovitura dupa plecarea Anei Porgras. Acum, Faimosul plange dupa ce Cosmin Stanciu este eliminat din competitie. Cei doi erau ca fratii.

Zanni trece din nou prin clipe grele desi incearca sa pareze faptul ca sufera dupa plecarea lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania 2021. Cosmin a fost primul care a dezvaluit cat de apropiati au fost el si Zanni in competitia Survivor Romania 2021 si cat d emult se cunosc desi la inceput pareau ca nici nu se suporta. Cosmin a povestit ca Zanni ii este ca un fate si il iubeste pentru ca vede in el un om ce vrea sa fie in viitor, nu acum, la 23 de ani.

Cosmin Stanciu, cea mai frumoasa descriere facuta lui Zanni la Survivor Romania 2021

Citeste si: VERDICT DUR pentru Cosmin Stanciu: Un plaman este afectat. Primele declaratii ale Faimosului dupa eliminare: "Sunt trist, dezamagit..."

Fostul Faimos a spus ca lumea ii vede diferiti, insa ei gandesc la fel si s-au completat foarte bine in competitie desi unul este mai vocal, iar celalalt mai retras.

Cu toate acestea, Cosmin vede in el cel mai sufletist om pe care l-a intalnit si chiar daca nu se vor mai vedea atat de des in afara competitiei, vor pastra legatura speciala pe care si-au creat-o aici:" „Dacă Zannidache ar fi ieșit mai repede din competiția asta. Nu plânge, Cosmine! Zannidache mi-a făcut șederea aici mai ușoară. Dacă el ieșea mai repede din competiție, pentru mine nu ar fi fost Survivor așa ușor.
E omul cu care am vorbit despre orice, e omul cu care am împărțit orice, am avut grijă unul de celălalt. A învățat să mă cunoască fără să spună prea multe.  Când mă vedea că sunt gândit la oamenii de acasă nu încerca să mă streseze. Mă întreba dacă sunt bine și știa exact despre ce e vorba. Este omul care de fiecare data când nu era sigur de ce a spus și mă întreba dacă a fost bine ce a spus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin Stanciu si Zanni nu se suportau la inceputul competitiei

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Eliminare TULBURATOARE la Survivor Romania 2021! ANUNTUL lui Daniel Pavel l-a daramat pe Zanni: "Nu mai are acceptul medicului sa intre pe teren!"

Prima data cand l-am cunoscut pe Zanni, eram la probe pentru show. Cand l-am vazut am zis ca nu-l suport pe baiatul asta deloc.  Asa imi ziceam in mintea mea.

El, la randul lui, m-a vazut facand proba si la randul lui la fel a zis ca se crede figurant si mai sportiv decat toti. Ironia sortii a fost sa stam impreuna in avion, cu o noapte inainte de show am dormit impreuna si am fost de nedespartit. Am mai auzit cvorbe ca suntem total diferiti ca suntem opusi. Nu suntem deloc opusi, dar el e mai vulcanic, eu mai temperat, dar, eu il vad pe Zanni ce o sa fie in viitor, la 23 de ani asa eram si eu, dar eu il vad in viitor si ce vrea sa faca."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.