Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales numele bebelușului! Mama lui Culiță a făcut dezvăluirea

Autor: Elena Padure
Actualizat: 26 iul 2022, 09:55

Mama lui Culiță Sterp, Geta, a făcut declarații cu privire la numele la care proaspeții părinți s-au gândit pentru bebeluș.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți pentru prima oară joi, 17 iunie 2021. Deși bebelușul era așteptat până în data de 10 iunie, se pare că nu s-a grăbit să vină pe lume, iar mama sa i-a dat naștere în prima parte a zilei.

Mama lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre numele bebelușului

Mama lui Culiță Sterp, Geta a declarat pentru Impact.ro

că ar vrea ca pe nepoțelul ei să-l cheme David, însă Daniela Iliescu și Culiță Sterp s-au decis asupra unui nume biblic. 

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp, sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament”, a declarat mama Geta.

Citeste si: Culita Sterp, in culmea fericirii! Daniela Iliescu a nascut un baietel perfect sanatos. Cat a avut la nastere bebelusul?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Câte kilograme a avut la anștere bebelușul lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu ales să nască la o clinică particulară din Cluj. Acolo a adus pe lume primul său copil. Iubita lui Culiță Sterp a născut un băiețel de patru kilograme, pe cale naturală. Micuțul a primit nota maximă la naștere. 

Culiță Sterp a luat decizia de a renunța la statutul de concurent în Show-ul Survivor Romania 2021, pentru a fi alături de iubita sa, în aceste clipe speciale pentru fericitul cuplu.

„Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta i pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat.

Citeste si: Când se vor căsători Culiță Sterp și Daniela Iliescu! Fostul Faimos a făcut marele anunț: "Facem botezul și..."

M-ai uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată.

Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat apreciere, respectul și iubire atâtor oameni!”, scria Daniela Iliescu, pe rețelele de socializare, după anunțul lui Culiță Sterp că se întorce acasă.

Citeste si: Culiță Sterp, declarații emoționante înainte de nașterea băiețelului său: "Am decis, de comun acord, ca acest copil…"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.