Comanici o saruta pe Nadia in vazul tuturor! Cum va reactiona tanara dar si ce iesire nervoasa va avea Radu, aflati SAMBATA, 19 iunie, intr-o noua editie Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 18 iun 2021, 20:32
Comanici puterea dragostei Foto(6)
Comanici se apropie din ce in ce mai mult de Nadia, noua concurenta de la Puterea dragostei.
Sursa: Captură KANAL D

Comanici nu mai pierde deloc timpul! Acesta o saruta pe obraz pe Nadia, insa va starni o adevarata furtuna in sufletul lui Radu, care e macinat de gelozie!

Saptamana pare ca se incheie in aceeasi nota tensionata pentru concurentii din casa Puterea dragostei, unde nu mai contenesc certurile si geloziile infantile in ultima vreme.

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile s-au precipitat din nou pentru unii concurenti, care au ajuns din nou la scandaluri uriase. Mai intai Maria a decis sa ii spuna adio lui Marinescu si de aceasta data pare sa fie o hotarare definitiva, dupa ce intre ei au aparut din nou incertitudini si gelozii.

Pe de alta parte, Comanici a rabufnit din nou la adresa Marianei, careia i-a reprosat faptul ca nu se poate apropia de Nadia, pe care o place din cauza interventiilor ei.

Puterea dragostei, sambata, 19 iunie: Comanici o saruta pe obraz pe Nadia, spre uluirea tuturor! Cum va reactina Radu?

Dupa ce in editia de vineri, Comanici i-a reprosat Marianei ca este principala vinovata pentru ca el nu se poate apropia de Nadia, in emisiunea de sambata, concurentul nu va mai tine cont de nimeni si de nimic si va sari sa o

sarute pe Nadia.

Insa prima parte a emisiunii Puterea dragostei va fi marcata de o tristete teribila, deoarece Maria decide sa puna punct final relatiei sale cu Marinescu. Vizibil afectata de despartirea de cel pe care il considera iubitul ei ideal, Maria va izbucni in lacrimi si va spune tot ceea ce are pe suflet la adresa fostului ei partener.

Desi Cristina Mihaela va incerca din rasputeri sa ii determine pe cei doi sa mai reflecte asupra relatiei lor si sa se impace, Maria pare mai hotarata ca oricand sa renunte

la Marinescu pentru totdeauna.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu se mai poate! Au fost momente cand l-am pus pe el mai presus de orice! Nu mai vreau si nici nu mai pot, indiferent de cum s-ar schimba el si ce ar face el!

Atata timp cat eu nu ma simt bine aici, prefer sa plec! Relatia pe care am avut-o noi pana acum a fost construita doar de mine!", spune Maria plangand.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 18 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Comănici acuză că nu își poate face iubită din cauza Marianei!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 18 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Comănici, la capătul răbdării cu Mariana: "Această femeie..."

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.