Ce cadou i-a lăsat Raluca Dumitru lui Zanni, înainte de a părăsi competiția Survivor România. Faimoasa a dezvăluit pe rețelele de socializare

Autor: Ana Dinu
Raluca Dumitru i-a lăsat un cadou ca amintire lui Zanni, înainte de a pleca din Republica Dominicană
Sursa: Instagram

Înainte de a fi eliminată din competiția Survivor România, Raluca Dumitru a decis să-i lase o amintire lui Zanni, mai ales că cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie în tot acest timp.

Raluca Dumitru a fost eliminată din competiția din Republica Dominicană, după ce a fost nominalizată de Elena Marin, care a fost votată favorita publicului săptămâna trecută. Faimoasa nu a putut pleca din competiție fără să-i lase lui Zanni o aminitre, mai ales că s-au înțeles foarte bine.

Ce cadou i-a făcut Raluca Dumitru lui Zanni, înainte de a părăsi Survivor România

Raluca Dumitru nu a putut să plece din dominicană fără să-i lase lui Zanni un cadou.

Faimoasa i-a lăsat hanoracul ei și a fost foarte încântată să vadă că fostul său coleg îl poartă cu drag.

Prezentatoarea TV a postat pe pagina s-a de Instagram, la secțiunea Stories, imagini cu Zannidache în timp ce purta hanoracul pe care i l-a lăsat ca amintire. Frumoasa brunetă a adăugat și un mesaj alături de fotografiei.

”Zanni poartă hanoracul de la mine, sunt tot acolo cu tine.

Să-ți poarte noroc”,
a scris Raluca Dumitru, în mediul online.

Fotografia a fost însoțită și de un mesaj de mulțumire pentru Faimosul din Republica Dominicană, Raluca a ținut să precizeze că Zanni i-a fost sprijin pe tot parcursul în care a stat în competiție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Mulțumesc că ai fost acolo în cele mai grele momente!!”, a scris Raluca Dumitru.

Citeste si: Raluca Dumitru a ajuns in tara! DECLARATIILE neasteptate ale fostei Faimoase de la Survivor Romania despre Elena Marin: "Era intr-o competitie cu mine si era invidioasa pentru ca...."

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor România 2021

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor România, după ce Elena Marin, care a ieșit favorita publicului, a nominalizat-o. Bruneta a strâns cele mai puține voturi din partea publicului, astfel parcursul său în competiția din Republica Dominicană s-a încheiat.

”Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă.

Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă”, a spus Raluca Dumitru, înainte să-și ia rămas-bun de la colegii săi, în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Mama Ralucai Dumitru, MESAJ ULUITOR pentru Zanni dupa ce Elena Marin a scos-o din competitie pe fiica ei:" Sper din tot sufletul ca Zanni sa..."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.