Dilsah din serialul Hercai, o actrita desavarsita! Incredibil cati ani are si cum arata in realitate celebra Aysun Metiner!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2021, 18:53
Dilsah, mama lui Miran din serialul Hercai Foto(11)
Dilsah, mama lui Miran din serialul Hercai
Sursa: Instagram

Aysun Metiner care da viata personajului Dilsah din serialul Hercai, se mandreste cu o silueta perfecta la varsta sa.

Cu peste 25 de ani de cariera in actorie, Aysun Metiner, a devenit celebra inca de la primele sale roluri jucate in seriale turcesti de exceptie. Aceasta s-a dedicat trup si suflet profesiei sale uitand de multe ori sa aiba grija de latura personala si astfel nu a reusit sa isi indeplineasca si visul de a avea propria familie. Telespectatorii din Romania au cunoscut-o deja pe Aysun Metiner, in "Steaua sufletului" si de curand si in productia de exceptie "Hercai", in care interpreteaza magistral rolul Dilsah.

Cum arata Dilsah din serialul "Hercai", in realitate!

Aysun Metiner s-a nascut in anul 1972 in Istanbul. Parintii sai i-au descoperit inca de la o varsta frageda talentul si pasiunea pentru actorie si peste ani au indrumat-o sa urmeze studiile in acest domeniu. Astfel, tanara Aysyn Metiner a decis dupa incheierea liceului sa studieze Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul, iar in anul 1994 devenit actrita cu drepturi depline si a inceput sa profeseze pe marile scene ale teatrelor din Istanbul.

In anul 1996 a primit si prima propunere de a juca intr-un serial de televiziune, numit "Sharpe's Mission", ce l-a acceptat fara sa stea pe ganduri deoarece isi dorea enorm sa apara si pe micile ecrane. Acest prim rol i-a adus si un prim mare succes si totodata a fost un prilej important de a fi apreciata atat de publicul din Turcia cat si de marile case de productii.

Publicul din Romania a cunoscut-o prima data pe celebra actrita Aysun Metiner in distributia serialului turces "Steaua sufletului", dufuzat in anul 2017, la Kanal D, in care a jucat rolul Sirma, o femeie puternica.

In anul 2019, Aysun Metiner a acceptat sa joace in serialul Hercai, alaturi de multi actori extrem de cunoscuti si de talentati. Aceasta a dat viata personajului Dilsah, mama protagonistului Miran, cea care isi face aparitia in viata lui dupa foarte multi ani, dupa ce fusese indepartata cu forta de Azize, bunica acestuia, pentru a-si indeplini planul

de razbunare impotriva familiei Sadoglu. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Unde este filmat indragitul serial "Hercai": fascinantele locuri si decoruri desprinse parca din basme se afla intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale Turciei!

Pe langa faptul ca a devenit cunoscuta atat in Turcia cat si peste hotare, Aysun Metiner s-a bucurat mereu si de admiratia publicului datorita aspectului ei fizic. Celebra actrita a reusit sa isi mentina o silueta de invidiat chiar si la cei 48 de ani si arata impecabil in orice tinuta.

Desi destinul nu i-a oferit bucuria de a deveni mama si de a avea propria familie, Aysun Metiner este o matusa fericita, datorita faptului ca nepoata sa are un baiatel in varsta de doi ani, care le-a umplut viata de bucurie si

implinire cu frumusetea si voiosia lui.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Miran, acuzatii grave la adresa familiei Sadoglu!