Gabriela Firea, acuzaţie gravă adusă lui Liviu Dragnea. Gestul făcut de fostul lider PSD: “M-a ameninţat cu moartea”

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 iun 2021, 07:00

Gabriela Firea este invitata din această seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fostul Primar al Capitalei face declarații incendiare despre Liviu Dragnea. 

Ediția din această seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”   este una de-a dreptul incendiară. Telespectatorii emisiunii vor avea parte de un interviu de colecție cu Gabriela Firea.

Fost primar al Capitalei, jurnalist și om politic,  Gabriela Firea,  face clarificări asupra unor informații apărute în presă, care au stârnit interesul public de-a lungul timpului.

Citeste si: Gabriela Firea, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, declarații în premieră! “Este stăpânul inimii mele!”

Firea, ameninţată cu moartea de Dragnea!

Gabriela Firea a făcut acuzații șocante la adresa lui Liviu Dragnea. Senatoarea Gabriela Firea, prim-vicepreședinta PSD, a fost întrebată dacă a fost amenințată cu moartea de Liviu Dragnea, fostul lider social-democrat.

Citeste si: Cati copii are Gabriela Firea? Cat de mare este familia fostului primar general al Capitalei

În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut că a primit amenințări de la fostul președinte al social-democraților, Liviu Dragnea. Aceasta a spus că mesajele pot fi interpretate și analizate.

„V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”,  una dintre întrebările de foc ale emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” .

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 22 iunie 2021- VIDEO. Gabriela Firea dezvăluie tot!

"M-a amenințat! Asta cu moartea rămâne de interpretat și de analizat.

Într-adevăr, în acea perioadă primeam foarte multe mesaje pe mail, pe telefon, rețele de socializare, de la persoane mai mult neidentificate decât idenificabile.

Spuneau că dacă nu încetez cu această dispută cu domnul Dragnea, o să văd eu ce o să pățesc, o să mă aștepte, nu o să mai pot să ies public eu și copiii, erau multe amenințări în acea perioadă.

Acum, ne putem întreba dacă eu trebuia să le pun sub tăcere și să consider că sunt niște vorbe sub protecția anonimatului sau să le anunț public.

Nu știu cum aș proceda acum dacă aș fi în aceeași situație, dar atunci așa am considerat necesar, că trebuie să anunț și la nivel public", a declarat Gabriela Firea la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

În prezent, Liviu Dragnea se află la închisoare, unde își ispășește condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.