Cosmin Stanciu, despre relatia indestructibila cu Zanni! La inceput s-au urat, insa acum sunt mai ceva ca fratii: "El stie ce sa spuna, cum sa spuna, cand sa spuna..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 14:40

Cosmin Stanciu a declarat fara rezerve ca pe Zanni il iubeste ca pe un frate, apropiindu-se extrem de mult de Faimos in cadrul competitiei Survivor Romania 2021

Cosmin Stanciu si-a uimit audienta in Consiliul fulger de eliminare in momentul in care a tinut un discurs in care Zanni a fost cumva eroul principal. Fostul Faimos i-a dedicat un moment emotional in care a povestit in fata tuturor de ce il considera fratele lui si de ce s-a apropiata atat de mult de el in cadrul competitiei Survivor Romania.

Cosmin Stanciu despre apropierea cu Zanni la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Sebastian Chitosca si Albert Oprea, replici usturatoare pe teren. Cei doi au rabufnit: "Trebuie sa fii inteligent sa ma faci pe mine la psihic..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Multi ii vad foarte diferiti, insa Faimosul a povestit ca desi unul este mai ponderat si celalalt mai vulcanic, in esenta gandesc la fel si actioneaza la fel. Mai mult, Cosmin recunoaste ca cei doi nu au fost apropiati la inceput, ba din contra erau destul de porniti unul pe altul, fiecare considerand ca celalalt este un infumurat. Cei doi s-au cunoscut de la preselectiile pentru Survivor Romania 2021. 

Survivor Romania 2021. Cosmin Stanciu:" Sunt omul în care avea cea mai mare încredere acolo, mă cunoștea cel mai bine. Știa ce am numai când se uita la mine"

Am fost unul in mintea celuilalt de la inceput. Prima data cand l-am cunoscut pe Zanni, eram la probe pentru show.

Cand l-am vazut am zis ca nu-l suport pe baiatul asta deloc. Asa imi ziceam in mintea mea. El, la randul lui, m-a vazut facand proba si la randul lui la fel a zis ca se crede figurant si mai sportiv decat toti. Ironia sortii a fost sa stam impreuna in avion, cu o noapte inainte de show am dormit impreuna si am fost de nedespartit. Am mai auzit cvorbe ca suntem total diferiti ca suntem opusi.
Nu suntem deloc opusi, dar el e mai vulcanic, eu mai temperat, dar, eu il vad pe Zanni ce o sa fie in viitor, la 23 de ani asa eram si eu, dar eu il vad in viitor si ce vrea sa faca.
Eu știu povestea de viață a lui Zanni foarte bine. Este omul cu care am stat 24/24. Este ca un frate pentru mine, este un om pe care îl iubesc.
El nu și-a expus niciodată povestea de viață, așa cum au făcut-o alții. El știe ce să spună, cum să spună, când să spună. Sunt omul în care avea cea mai mare încredere acolo, mă cunoștea cel mai bine. Știa ce am numai când se uita la mine.

Citeste si: De ce iubita lui Cosmin Stanciu nu a venit la aeroport sa il intampine pe Faimos! DECLARATII la cald ale fostului concurent: "Nu sunt deloc bine"

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.