Ce surpriză i-a pregătit iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021? Mesajul incredibil cu care l-a așteptat acasă

Autor: Amalia Georgescu
Cosmin Stanciu, fost concurent la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Facebook

Cosmin Stanciu a avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care s-a întors de la Survivor România 2021. Cu ce mesaj l-a întâmpinat iubita?

Cosmin Stanciu, fostul concurent de la Survivor România 2021, a fost așteptat cu nerăbdare de iubita lui, Laura. Având în vedere că cei doi au stat despărțiți aproape jumătate de an, Laura, iubita lui Cosmin Stanciu, s-a gândit să îi pregătească acestuia o surpriză, astfel că l-a întâmpinat acasă cu un mesaj impresionant, de suflet. Despre ce este vorba? 

Iubita lui Cosmin Stanciu, mesaj emoționant pentru Faimosul de la Survivor România 2021

După ce a fost eliminat de la Survivor România 2021, Cosmin Stanciu s-a întors în țară. O parte din apropiați l-au așteptat la aeroport, însă marea absentă a fost iubita lui Cosmin Stanciu, Laura. Faimosul a explicat că iubita lui nu a putut ajunge la București pentru a-l întâmpina așa cum se cuvine, din cauza jobului, motiv pentru care a preferat să îl aștepte acasă, la Cluj. 

Deși Cosmin Stanciu este din Vâlcea, acesta locuiește de mai mulți ani la Cluj, acolo unde se află în prezent și iubita lui. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a dezvăluit că el și iubita lui, Laura, s-au cunoscut la sala de fitness unde lucrează el și că povestea lor de iubire a început brusc, iar ulterior lucrurile au evoluat între ei, astfel că în prezent îi leagă sentimente puternice.

Citeste si: EXCLUSIV! Cosmin Stanciu a spus sincer ce gandeste despre Elena Marin: "Psihic, noi eram la pamant si ea..." Pe cine vede fostul Faimos in MAREA FINALA

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Din păcate, pe Laura (n.r- iubita lui) am sunat-o când eram în aeroport. A fost totul brusc. Nu am apucat să merg la Cluj, ea nu a avut cum să vină aici pentru că lucrează.  S-a bucurat foarte mult că am venit acasă și abia așteaptă să merg la Cluj. În momentul în care am sunat-o i-am explicat ce s-a întâmplat.(...) Ne-am cunoscut la locul meu de munca, la sala de fitness unde lucrez eu.

E mai frumoasa decat mine, nu stiu cum de m-a ales pe mine. Practic, nu eram de foarte mult timp impreuna inainte sa plec la emisiunea Survivor. Eram din noiembrie, practic de doua luni de zile. Este cea mai buna bucatareasa, ca sa zic asa. Asta, pentru ca mie mi-a lipsit foarte mult mancarea acolo. Ma asteapta sa ajung, cu drag, acasa, pentru ca nu am ajuns inca la Cluj.”, a spus Cosmin Stanciu despre iubita lui, Laura. 

După ce a petrecut câteva zile la munte și la București, Cosmin Stanciu, fostul concurent de la Survivor România 2021, a ajuns, în cele din urmă, acasă, la Cluj. Evident, iubita lui Cosmin Stanciu și-a dorit ca acesta să aibă parte de o primire așa cum se cuvine, astfel că l-a așteptat cu un mesaj emoționant. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a postat pe contul personal de instagram mesajul cu care a fost întâmpinat de iubita lui.

„Welcome back, love! (n.r Bine ai revenit, iubire).  Mesajul cu care m-a așteptat iubita mea.”, a scris Cosmin Stanciu, fostul concurent de la Survivor România 2021, pe instagram. 

De ce a fost eliminat Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021?

Cosmin Stanciu a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021, acesta fiind unul dintre cei mai buni concurenți din competiție. Deși șansele ca el să ajungă în Marea Finală Survivor România 2021 erau foarte mari, având în vedere că a demonstrat că este un concurent puternic, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, Cosmin Stanciu a fost eliminat din competiție din cauza problemelor de sănătate.

Starea de sănătate a Faimosului de la Survivor România 2021 s-a agravat, unul dintre plămânii acestuia fiind afectat. Astfel, medicii nu i-au mai dat acceptul pentru a intra pe traseu, având în vedere că acest lucru i-ar fi putut pune sănătatea în pericol.

Citeste si: Cosmin Stanciu, despre relatia indestructibila cu Zanni! La inceput s-au urat, insa acum sunt mai ceva ca fratii: "El stie ce sa spuna, cum sa spuna, cand sa spuna..."

 

Taguri: