Ilie Năstase și Ioana Simion au renunțat la divorț. Care este, de fapt, motivul din spatele acestei decizii

Autor: Ana Dinu
Ilie Năstase si Ioana s-au impacat

Ilie Năstase și Ioana nu mai divorțează. Soția fostului tenismen a retras cererea de divorț. Care este motivul pentru care vor forma un cuplu în continuare?

Ioana Năstase a fost cea care a făcut anunțul, ea a precizat că și-a retras cererea de divorț și că va forma în continuare un cuplu alături de Ilise Năstase, chiar dacă de-a lungul relației lor au existat o mulțime de neînțelegeri.

Ilie Năstase și Ioana, formează din nou un cuplu

Fostul tenismen și soția sa, Ioana, au trecut prin multe momente dificile de-a lungul relației lor.

După un episod dramatic în care decizia finală a fost ca fiecare să meargă pe propriul drum, se pare că cei doi s-au gândit mai bine și au decis să-și mai dea o șansă.

Ioana Năstase este de părere că Ilie are mare nevoie de ea, așa că nu-l poate părăsi. Astfel, soția fostului tenismen și-a luat gândul de la divorț.

„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu.Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care să i-l ofere.

Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a spus Ioana pentru click.

Citeste si: Ce spune Denise Rifai despre întâlnirea din această seară, cu Ilie Năstase, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

La începutul lunii martie, Ioana Năstase s-a prezentat la Judecătoria din Hârșova prin care a solicitat magistraților divorțul de Ilie Năstase.

Prima înfățișare ar fi avut loc pe 24 iunie, însă, în aceste trei luni fostul sportiv și-a revizuit comportamentul, iar ea a renunțat la cererea de divorț.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot în luna martie, Ilie Năstase declara că nu va divorța de Ioana: ”Este problema mea. Stați liniștiți că nu divorțez!”, a spus Ilie Năstase, la vremea respectivă.

Ioana Năstase a intentat divorț, după ce Ilie Năstase ar fi avut mai multe episoade violente față de ea.

”Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat”, povestea Ioana la începutul acestui an.

Citeste si: Motivul pentru care Brigitte Pastramă și-a făcut mai multe operații estetice. Incredibil ce i-a făcut fostul soț: „S-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și...”

 

 

 

Taguri: