Tips&tricks: cum sa alegi dintre cele mai bune carucioare 3 in 1?

Author: Oana Iosif

Vrei sa te pregatesti din timp pentru venirea pe lume a bebelusului tau? Incepe prin a studia gama de carucioare 3 in 1, pe care o ai la dispozitie, iar astfel vei sti exact la ce sa fii atenta pentru a lua cea mai buna decizie!

Este vorba despre obiecte care iti sunt indispensabile mai ales in primul an de viata al celui mic si care iti usureaza considerabil munca! Din fericire, ai foarte multe modele la dispozitie, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji: cauti pana gasesti varianta ideala pentru tine si bebelusul tau!

Carucioare 3 in 1: ce contin?

Pentru inceput, despre carucioarele 3 in 1 trebuie sa stii ca sunt diferite de cele clasice prin faptul ca au in componenta lor urmatoarele elemente: un carucior sport, un landou si o scoica. Daca despre caruciorul sport stii deja ca il poti utiliza atunci cand pleci la plimbare cu cel mic, despre scoica trebuie sa stii ca este un inlocuitor perfect pentru scaunul de masina, iar landoul iti permite sa adormi bebelusul foarte usor.

Alegand un astfel de set, iti usurezi munca intr-un mod considerabil: vei avea inca din primele zile de viata ale bebelusului tot ce iti trebuie pentru a-i oferi conditii optime in care sa se dezvolte armonios!

Din ce materiale sunt realizate?

Un alt aspect caruia trebuie sa ii acorzi o importanta deosebita atunci cand vine vorba despre carucioarele 3 in 1 este referitor la materialele din care sunt realizate. De exemplu, cadrul caruciorului sport trebuie sa fie suficient de rezistent, incat sa asigure bebelusului sustinerea de care are nevoie. Mai mult, husele care acopera landoul, scoica si caruciorul trebuie sa fie de calitate, astfel incat sa nu irite copilul. De cele mai multe ori, materialele se pot scoate usor, astfel incat sa le speli atunci cand este nevoie!

Finisaje

Din punct de vedere al finisajelor, este recomandat sa te indrepti catre un carucior care este interesant ca aspect, dar si sigur pentru cel mic. De exemplu, colturile nu trebuie sa fie ascutite, ci alungite, astfel incat bebelusul sa nu se raneasca.

Copertina

Daca vrei sa-l protejezi pe cel mic atunci cand ploua, asigura-te ca dispui si de o copertina! Aceasta se poate monta si demonta foarte usor la caruciorul sport, asa ca bebelusul tau vas ta confortabil, fara sa se ude.

Ce greutate suporta?

Pe lista elementelor carora mai trebuie sa le acorzi o importanta deosebita se numara si greutatea pe care carucioarele o pot suporta. Daca majoritatea modelelor de pe piata pot suporta pana la 15 kilograme, trebuie sa stii ca exista si carucioare care suporta pana la 18 kilograme. In cazul in care vrei sa fii sigura setul pe care il alegi este cel potrivit, alege unul care sa sustina capacitatea maxima.

Gama cromatica

Din punct de vedere cromatic, ramane la alegerea ta daca te orientezi catre un carucior rosu, albastru, crem sau verde. In acest sens, ai foarte multe optiuni la dispozitie! Recomandat este sa alegi un model care sa fie placut vizual si care sa se potriveasca bebelusului.

CarucioareDeCopii.ro iti sta mereu la dispozitie atunci cand te pregatesti sa devii mamica! De la cele mai simple carucioare de copii, pana la cele mai complexe, care sunt prevazute si cu cosuri de cumparaturi si copertine de ploaie, pe toate le poti studia online!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.