Teo Trandafir a dat din casă! Ce relație are cu iubitul fiicei sale, Maia: "I-am spus că în această viață nu trebuie..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 16:30
Teo si Maia sunt cele ma bune prietene.
Sursa: Facebook

Maia, fiica lui Teo Trandafir, este îndrăgostită. Cum se înțelege prezentatoarea cu băiatul de care adolescenta e îndrăgostită?

Teo Trandafir și Maia au o relație extrem de strânsă. Pe lângă relația mamă-fiică, cele două au relație foarte frumoasă de prietenie. Frumoasa prezentatoare a vorbit despre relaţia pe care o are cu iubitul fiicei sale. 

Citeste si: Teo Trandafir și Mihai Hînda sunt “Bară la bară”, în fiecare vineri, pe Radio Impuls!

Teo Trandafir, despre fiica ei

Teo Trandafir a dezvăluit recent că fiica ei, Maia, are un prieten, pe care i l-a prezentat. Prezentatoarea TV a explicat cum a decurs întâlnirea dintre ei, având în vedere că ea este o vedetă de televiziune.

Citeste si: Teo Trandafir, copleșită de emoții în direct. Ce mesaj i-a transmis Maia de ziua ei ”Fără mama nu aș fi...” Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi

În privința băieților, Teo Trandafir dezvăluie că nu i-a dat acesteia vreun sfat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Este o relație adolescentină frumoasă.

Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat. La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: "Ai grijă să fii drăguță!". Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă.

Nu i-am dat niciodată niciun sfat despre nimic.

I-am spus că în această viață nu trebuie nimic, trebuie doar să fie fericită, nu este obligată să facă nimic din ceea ce nu este obligată. Viața, nu eu, o să o învețe că sunt momente în care trebuie să mai înghiți câte o gălușcă. Sfatul meu rămâne, însă, același!", a declarat Teo Trandafir pentru  Viva.ro.

Citeste si: La mulți ani, Teo Trandafir! Momente de neuitat la ceas aniversar. Ce mesaje a primit vedeta de la artiștii săi de suflet

Teo Trandafir a vorbit și despre asemănarea izbitoare dintre ea și fiica ei Maia și a declarat că în ciuda faptului că nu i-a dat naștere, ea simte ca și cum fata este copilul ei biologic.

" Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic.

Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere. Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum.", spunea Teo pentru aceeaşi sursă