Maria Chitu nu a fost mereu blonda! Cum arata Razboinica de la Survivor Romania 2021 in urma cu cativa ani pe vremea cand era doar o pustoaica

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 16:55
Maria Chitu de la Survivor Romania 2021 nu a fost intotdeauna blonda

Maria Chitu este fara indoiala una din revelatiile de la Survivor Romania 2021, facandu-le concurenta multor concurentii care au fost in competitie inca de la inceput.

Maria Chitu a reusit sa rastoarne toate pronosticurile de la Survivor Romania, in acest moment clasandu-se pe primul loc in topul eficientei pe teren a concurentilor. Pe langa faptul ca are cel mai bun randament pe traseu, iar coechipierii ei nu au ce sa-i reproseze, frumoasa Maria Chitu a reusit totusi sa ii rascoale pe Faimosi impotriva ei dupa ce i-a luat de mai multe ori apararea Elenei Marin in fata lui Zanni.

Cum arata Maria Chitu pe vremea cand era doar o pustoaica

Citeste si: Jador, baie de multime intr-un club de pe litoral! Faimosul a fost inghesuit de fanele disperate sa-l atinga

Cele doua s-au apropiat foarte mult pe ultima suta de metri la Survivor Romania ajungand sa isi faca confesiuni pe plaja sau sa se imbratiseze seara tarziu cand merg la culcare.

De aceea, Razboinicii nu o vad cu ochi prea buni pe coechipiera lor spunand ca in ultima perioada adopta aceeasi atitudine ca Elena Marin si anume de victima.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele două fete au fost surprinse in momente extrem de tandre, inainte de a se băga la somn, când nimeni nu era prin preajmă, Elena s-a dus în baraca Războinicilor și a pupat-o pe Maria pe obraz, în semn de ”Noapte bună”, adoptând o atitudine protectivă față de rivala sa.

Maria Chitu, una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 

Citeste si: SURPRIZA uriasa in clasamentul Survivor Romania 2021! Cine se afla in topul celor mai eficienti concurenti din competitie

Maria face ravagii si in randul publicului care urmareste Survivor Romania 2021 avand deja foarte multi sustinatori care ii apreciaza forta si taria de caracter din competitie si mai mult ii apreciaza frumosetea. Maria strange mii de comentarii la imaginile cu ea de pe retelel de socializare, iar majoritatea fanilor ii apreciaza frumusetea si carisma. Insa, Maria, de-a lungul timpului, a trecut si prin schimbari de look.

Chiar daca si-a pastrat lungimea parului, Maria a avut moment cand a preferat sa fie satena sau chiar bruneta. Insa, si in urma cu cativa ani, pe cand era doar o pustoaica, Maria era la fel de indrazneata in ce priveste modul cum se imbraca. Inca de pe atunci, Razboinica era pasionata de dans si se inregistra executand miscari senzuale in fata camerei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.