Andreea Mantea si David, in lacrimi! Aflati prin ce momente dificile vor trece, luni, 28 iunie, intr-o noua editie emotionanta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 23:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 iun 2021, 19:10
Andreea Mantea si David Foto(8)
Andreea Mantea are o relatie speciala cu fiul ei, David!
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea si David va asteapta si lunea viitoare, 28 iunie 2021 cu noi momente emotionante in cadrul emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", la Kanal D.

Productia "Trairi alaturi de Andreea Mantea", difuzata in fiecare seara de luni, de la ora 23:00, la Kanal D, a cucerit publicul inca de la primele editii datorita momentelor pline de emotii prezentate de Andreea Mantea atat din viata sa, cat si din viata altor persoane greu incercate de soarta.
Andreea Mantea aduce in atentia telespectatorilor atat clipe frumoase si fericite traite alaturi de fiul ei, David, cat si cazuri sociale impresionante, care reprezinta adevarate lectii de viata din care se pot extrage multe invataminte importante.

"Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 28 iunie 2021: Andreea Mantea si David, in lacrimi!

In editia precedenta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", vedeta a adus in prim plan povestea de viata uluitoare a ultimului mester palarier din Bucuresti. Ajuns la o venerabila varsta, talentatul mester este inca activ la atelierul sau din centrul capitalei, acolo unde a creat inca din tinerete cele mai frumoase palarii atat pentru oameni de rand, cat si pentru mari personalitati ale tarii noastre.

Tot in emisiunea din aceasta saptamana Andreea Mantea a prezentat si actele de caritate pe care le face Preotul Damaschin din Iasi, care a devenit un adevarat inger pazitor pentru multi copii necajiti.

In cadrul editiei de lunea viitoare a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", vedeta va prezenta telespectatorilor noi momente inedite din viata sa de familie. Andreea si David vor trece prin clipe de mare tristete atunci cand vor lua decizia de a duce la tara gainile pe care le-au ingrijit cateva luni bune in curtea casei lor din Bucuresti.

Desi vedeta marturiseste ca avea de gand sa recurga la acest lucru de ceva vreme nu a reusit tocmai pentru ca s-au atasat foarte mult de micile necuvantatoare si nu isi doreau sa le duca inapoi la tara.
Nu pierdeti o editie emotionanta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 28 iunie, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Unde l-a dus Andreea Mantea pe David? Tânăra mămică nu s-a mai putut stăpâni: ''Nu aș fi crezut niciodată că...''

Citeste si: Andreea Mantea, întâlnire emoționantă cu Preotul Damaschin: ”îngerul tuturor”, așa cum îl numesc familiile care au fost luate în grijă sub aripa lui