Maria Chitu, aparitie incendiara! Cum au reactionat Razboinicii cand au vazut cat de mult a slabit colega lor! "Te-ai transformat in sirena" Iata ce s-a intamplat la cumparaturi in Punta Cana!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 iun 2021, 00:30
Maria i-a lasat cu fara glas pe colegii sai cu silueta sa de sirena! Foto(6)
Maria i-a lasat cu fara glas pe colegii sai cu silueta sa de sirena!
Sursa: Captură KANAL D

Maria Chitu si cei trei colegi ai sai au castigat jocul de recompensa si au fost cei care s-au bucurat de inedita sesiune de cumparaturi in Punta Cana!

In aceasta seara la Survivor Romania 2021, Faimosii si Razboinicii s-au luptat cu maxima ambitie si incrancenare in primul joc al saptamanii, cel de recompensa. Concurentii ambelor echipe au fost in extaz in momentul in care au aflat in ce consta miza pusa in jocul de astazi.
Faimosii si Razboinicii au incercat sa dea totul pe traseu din dorinta arzatoare de a castiga miza incredibila, o sesiune de cumparaturi in Punta Cana, in care fiecare membru al echipei va beneficia de 1000 de dolari si o cina copioasa.

In ciuda faptului ca toti concurentii au dat totul pe traseu pana la epuizare, cei care au reusit sa isi adjudece marea victorie au fost Razboinicii, care s-au bucurat de premiul fabulos in Punta Cana.

Maria a facut senzatie printre colegii sai in Punta Cana! Iata ce aparitie incendiara a avut la cabina de proba!

Cei patru Razboinici ramasi inca in competitia Survivor Romania, Maria, Albert, Marius si Andrei, au fost cei care au castigat jocul de recompensa din aceasta seara si s-au bucurat de o calatorie inedita

in Punta Cana, la un centru comercial unde au facut cumparaturi, fiecare beneficiind de cate 1000 de dolari, dar si de o masa cu mancaruri delicioase.

Razboinicii au urcat la bordul unei masini de teren extrem de puternice si de sofisticate, pe care si-a asumat sa o conduca Albert pana in Punta Cana, acolo unde s-au delectat la o sesiune de shopping, in cadrul unui centru comercial, iar apoi au savurat o cina copioasa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa pana la masa cei patru Razboinici au fost la cumparaturi, unde au profitat la maxim de placerea de a-si achizitiona tot ceea ce isi doreau, fiecare incadrandu-se in suma de 1000 de dolari.

La un moment dat insa, cei trei baieti au fost de-a dreptul uluiti de aparitia incendiara a Mariei, care se afla la cabina de proba a unui magazin de haine sport. Acestia si-au manifestat mirarea atunci cand au realizat cat de mult a slabit colega lor si ce silueta sexy are in prezent.

"Wow! Nu cred! Maria, ce-i cu tine? Te-ai transformat in sirena! Mama, mama! Tu esti Maria, colega noastra? Maria, daca intri asa pe traseu nu mai putem fi conectati la ce se intampla! Este foarte misto!", au

exclamat in acelasi timp Albert si Marius, extrem de uluiti.

Citeste si: Maria Chitu nu a fost mereu blonda! Cum arata Razboinica de la Survivor Romania 2021 in urma cu cativa ani pe vremea cand era doar o pustoaica

Citeste si: Care este strategia lui Zanni la Survivor Romania in viziunea Mariei Chitu! Iata ce marturisiri i-a facut Razboinica adversarei sale, Elena Marin!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.