Primele imagini cu Stefan Ciuculescu la aeroport! Declaratii surprinzatoare ale Faimosului: Pe cine vrea in Marea Finala Survivor Romania 2021: "Nu vreau sa se interpretze gresit, dar..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iun 2021, 10:49
Stefan Ciuculescu, primele declaratii de la aeroport

Stefan Ciuculescu a ajuns in Romania dupa experienta Survivor Romania 2021 si face cateva declaratii la cald despre cine ar vrea sa ajunga in Marea Finala.

Sefan Ciuculescu a ajuns in Romania, iar Faimosul a fost intampinat de parinti si de prieteni. Vizibil emotionat, Stefan si-a imbratisat apropiatii declarand ca cel mai mult i-au lipsit familia, prietenii, telefonul si evident mancarea. La cest capitol, Stefan, se pare a suferit foarte mult deoarece cocosul i-a dat batai de cap.

Survivor Romania 2021. Stefan Ciuculescu, primele declaratii de la aeroport

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum au ajuns cei doi Faimosi la cutite pe ultima suta de metri pana la Marea Finala

Foate putin concurenti au avut curajul sa explice exact ce se intampla daca mananci foarte mult cocos, insa Stefan nu s-a sfiit si a spus clar ca dupa ce manca acest fruct gatit sub toate felurile, respectiv prajit in cazul concurentilor Survivor Romania 2021: "O experienta de viata importanta, a fost foarte greu. E imposibil sa traiesti fara familie, fara telefon, fara prieteni si fara mancare. Cand am ajuns in aeroport la Istanbul, am mancat doi burgeri.

Vreau sa stau cat mai mult cu familia si prietenii. Doua luni jumate au fost foarte grele. Le urez succes colegilor mei din competitie pentru ca pentru ei e greu. Le urez succes lui Elena, lui Zanni, sa traga de ei pentru ca e pacat daca au ajuns pana aici sa nu isi sustina visul. Fara niciun fel de ranchiuna si spun asta pentru ca nu vreau sa se interpreteze gresit: "Elena este o fata care mi-a fost draga de la inceput, sensibila si tocmai din cauza senisibilitatii ei poate am ajuns si eu sa o judec in unele momente, dar
o voi sustine asa cum am spus in Consiliu." 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefan Ciuculescu a fost eliminat in Consiliul de duminica trecuta de la Survivor Romania 2021 dupa ce a fost nominalizat de catre Zanni. Fara nicio ranchiuna fata de Stefan sau fata de vreun alt competitor, Stefan si-a luat la revedere imbratisandu-i pe toti si urandu-le succes, in special Elenei Marin pe care o sustine sa ajunga pana in Marea Finala a competitiei:" Nu pot decât să fiu mândru  că am făcut parte din cei opt.

Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dvs. Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp. Elenuș, ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele”